fbpx
Ан-178 для Перу «приміряє крила»

Ан-178 для Перу «приміряє крила»

«Антонов» Авіабудування Авіація Ан-148/158/178 ОПК Перу Україна

Багатоцільовий транспортний літак Ан-178, що виготовляється для міністерства внутрішніх справ Перу, «приміряє крила», тобто готується до їх майбутнього встановлення

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Лише зовсім нещодавно колектив Державного підприємства «Антонов» достроково викотив зі стапеля фюзеляж цього літака.

Відео з цим етапом будівництва показав телеканал ICTV у сюжеті Без російських деталей. Як підприємству Антонов вдалося успішне імпортозаміщення.

На відео крила літака вже були розміщені над посадочними місцями на фюзеляжі та незабаром має завершитися їх встановлення:

Літак Ан-178 для міністерства внутрішніх справ Перу перед встановленням та закріпленням крил

Окрім того відбувається й інші операції зі збирання планеру літака на Ан-178 із серійним номером 006.

Літак Ан-178 із серійним номером 006 будується для Міністерства внутрішніх справ Республіки Перу в рамках угоди підписаної у 2019 року з ДП «Спецтехноекспорт».

Державне підприємство «Антонов» поставить Ан-178 для Національної поліції Перу та здійснюватиме його обслуговування на період гарантійного терміну визначеного цим договором.

Ан-178 – середній транспортний літак, що призначений для доставки особового складу, озброєння і легкої військової техніки посадковим та парашутним способами, транспортування матеріальних засобів, пошти та інших вантажів «в навал» або в стандартній тарі та вантажів на піддонах загальною вантажопідйомністю до 18 т.

«Антонов» Авіабудування Авіація Ан-148/158/178 ОПК Перу Україна