fbpx
Аргентина модернізує літаки EMB-312 Tucano

Аргентина модернізує літаки EMB-312 Tucano

Embraer Авіація Аргентина Латинська Америка Модернізація Навчально-тренувальний літак ПС Аргентина Світ

Повітряні сили Аргентини розпочали програму оновлення своїх навчально-тренувальних літаків Embraer EMB-312 Tucano.

Про це інформує Мілітарний.

Аргентинська компанія Redimec SRL відповідатиме за модернізацію літаків Embraer EMB-312 Повітряних сил Аргентини, оновлюючи їх до поточних потреб та продовжить термін служби, пишуть у ЗМІ.

Нині навчально-тренувальні літаки експлуатуються 3-ю авіаційною бригадою зі штаб-квартирою в Реконкісті.

Використовуючи фінансування, передбачене Законом про створення Фонду національної оборони (FONDEF), Повітряні сили Аргентини шляхом публічного тендеру уклали контракт з компанією Redimec SRL.

Головну відповідальність за виконання проекту несе Управління досліджень і розробок ПС Аргентини, включаючи учасників з 3-Ї авіаційної бригади та Головного управління об’єднаної військової льотної придатності.

Менш ніж за шість місяців, починаючи з 15 грудня 2021 року, Повітряні сили Аргентитни отримають перші два оновлені та сертифіковані EMB-312 Tucano, які будуть створені як прототипи № 1 і № 2 фахівцями компанії Redimec.

Модернізацією, ще двох літаків займатиметься персонал Повітряних сил під наглядом фахівців Redimec, виключно для навчання у режимі «на робочому місці», що стане доповненнням теоретичних та практичних курсів для технічного персоналу, що експлуатуватиме оновлені Tucano.

Поетапне навчання дозволить технікам і льотчикам освоїти модернізовану повітряну машину.

Оновлений літак буде мати сучасне бортове оснащення авіонікою заснованою на використанні системи Garmin G600HP TXi, сенсорні екрани, комунікаційні та навігаційні системи, оперативні системи безпеки та резервування.

EMB-312 Tucano

На літаку будуть продубльовані системи управління двигуна, а новітні методи аналізу ризиків та відмов і їх наслідки будуть використані, щоб гарантувати, що літак буде працювати в різних умовах польту без незручностей та з меншим навантаженням на екіпаж. Практично вся інформація для пілотів надаватиметься в цифровому форматі.

EMB-312 Tucano — це базовий навчальний літак з одним турбогвинтовим двигуном, розроблений компанією Embraer. Літак був розроблений у двох варіантах: Т-27 для тренувальних завдань і AT-27 для бойових завдань.

Embraer Авіація Аргентина Латинська Америка Модернізація Навчально-тренувальний літак ПС Аргентина Світ