fbpx
Артилерія ВМС України завдавала ударів по окупантам та їхній техніці на півдні

Артилерія ВМС України завдавала ударів по окупантам та їхній техніці на півдні

Артилерія Війна з Росією ВМС України Втрати Росії ЗСУ Морська піхота Україна

Артилерійські підрозділи Військово-Морських сил Збройних Сил України завдали ударів по скупченню живої сили та техніки окупантів на півдні.

У ВМС України відзвітували за участь своїх частин у бойових діях, 15 серпня, на різних ділянках фронту російсько-української війни.

Військові опублікували відеозаписи з епізодами бойової роботи.

Повідомлено, що на Донецькому напрямку військовослужбовці військових частин та підрозділів морської піхоти ВМС ЗС України продовжують стійко протистояти російським окупантам на закріплених ділянках фронту.

Морські піхотинці на Херсонському напрямку, під час проведення розвідки в районі відповідальності, завдали вогневе ураження по виявленим об’єктам та техніці російських окупаційних сил.

Наразі, розвідувальні підрозділи морської піхоти збирають інформацію стосовно ймовірних втрат противника на згаданих рубежах.

Водночас артилерійські підрозділи ВМС України завдавали ударів по скупченню живої сили та техніки окупантів.

Військові заявляють, що в результаті вогневих ударів – 12 окупантів та одну БМП знищено. Остаточні втрати ворога нині уточнюються.

Оприлюднені кадри ураження російських загарбників та їхньої військової техніки, отримані за допомогою розвідувальних безпілотників, які фіксували результати артилерійських ударів.

Раніше, Генеральний штаб Збройних Сил України показав бойову роботу артилеристів морської піхоти. Військові оприлюднили відео, як причіпні гаубиці М777 уражають ворога.

На відео демонструються всі етапи підготовки до бойового застосування: переміщення на вогневі позиції; розгортання та підготовка до пострілів по виявленим аеророзвідкою об’єктам; ураження російських позицій з військовою технікою.

Завдання вогневих ударів здійснюють бійці 406-ї окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова.

Артилерія Війна з Росією ВМС України Втрати Росії ЗСУ Морська піхота Україна