fbpx
Артилеристи морської піхоти провели тренування

Артилеристи морської піхоти провели тренування

406 артбригада МП Артилерія ВМС України Д-20 Морська піхота Навчання Україна

Артилеристи морської піхоти ВМС вдосконалювали професійну майстерність на тактичному полі.

Про це повідомляє 406 ОАБр.

В одному з підрозділів 406 окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова на тактичному полі проведено контрольно-комплексні заняття.

Під час занять було відпрацьовано бойові дії батарей у складі артилерійського дивізіону під час ведення оборони за умов використання противником засобів високоточної зброї.

Артилеристи Військово-морських сил України на заняттях використовували 152-мм гаубицю-гармату Д-20.

Повідомляється, що на заняттях оцінка підрозділів артилерійських батарей здійснювалась відповідно до нормативів бойової підготовки у межах раніше засвоєних тем зі спеціальної підготовки.

«Проведені навчання показали готовність особового складу до виконання поставлених завдань з вогневого ураження противника, а також здатність командного складу підрозділу здійснювати розрахунки та ефективно управляти підрозділом під час ураження цілей противника», – зазначив начальник відділення бойової підготовки бригади підполковник Павло Мокрий.

Військові зазначають, що відпрацювання нормативів проходило в умовах наближених до бойових, як в індивідуальному заліку, так й груповому, у складі обслуги гармат та батарей.

406 артбригада МП Артилерія ВМС України Д-20 Морська піхота Навчання Україна