fbpx
Бойовик ЛДНР розстріляв п’ятьох людей у Казахстані

Бойовик ЛДНР розстріляв п’ятьох людей у Казахстані

Азія Злочин Казахстан Російська агресія Російсько-терористичні війська Світ

У Казахстані 54-річний житель Алмати Ігор Дужнов, який воював проти України на Донбасі, розстріляв з рушниці п’ятьох людей.

Про це інформує Мілітарний.

Інцидент стався 20 вересня в одному з районів Алмати. Судові виконавці та поліцейські прийшли до чоловіка додому, щоб виконати рішення суду про примусове виселення з будинку, пише аналітичний портал «Слово і Діло» з посиланням на журналіста Дениса Казанського.

У відповідь чоловік відкрив вогонь з рушниці.

«Ветеран «ополчення» ЛДНР Ігор Дужнов, що проживає в Алмати, набрав боргів і не став віддавати.Коли до нього прийшли правоохоронці, щоб заарештувати майно – він застрелив 5 осіб.Влаштована Росією на Донбасі бандитська клоака тепер поширює вірус смерті на весь пострадянський простір. І розсьорбувати наслідки доведеться ще дуже довго», – прокоментував Денис Казанський.

Як наслідок, алматинский стрілок вбив п’ятьох людей: двох поліцейських, працівника виконавчої служби, нового власника будинку та свідка-понятого.

Суперечка за цей будинок виник через невиплату кредиту. Він був узятий в банку під заставу даної нерухомості.

Після цього будинок перейшов у власність фінансової організації, а потім був проданий приватній особі.

Якщо провина чоловіка буде доведена, то йому загрожує до 20 років в’язниці або довічне ув’язнення.

У липні Вищий суд у Празі (Чехія) збільшили термін ув’язнення білорусу, який воював проти України на Донбасі.

Суд визнав тероризмом участь білоруса Олексія Фадєєва у бойових діях на сході України на боці бойовиків, та збільшив вирок його покарання з 4,5 до 21 року за ґратами.

У вересні минулого року празький суд засудив до 4,5 років ув’язнення громадянина Білорусі Олексія Фадєєва, який легально живе у Чехії, за участь у бойових діях на Донбасі. Оголошуючи рішення, суд заявив, що звинувачення не довело в його діях «тероризм» а лише «участь в організованому злочинному угрупованні».

Азія Злочин Казахстан Російська агресія Російсько-терористичні війська Світ