fbpx
Для підрозділу ГУР МО України здано в експлуатацію службове житло

Для підрозділу ГУР МО України здано в експлуатацію службове житло

Будівництво ГУР МО Житло для військових

Для військовослужбовців Головного Управління Розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО України) здано в експлуатацію службове житло.

Про це повідомляє АрміяInform.

Урочиста церемонія вручення житла 29 сім’ям новоселів відбулась вчора, 22 січня 2020 року.

Це вже не перше новосілля для ГУРівців за останній період, так у серпні ми повідомляли про новосілля ще в одному підрозділі ГУР МО України зі столиці.

“Соціальний захист військовослужбовців ГУР МО України, які беруть участь у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Росії у Донецькій та Луганській областях, сьогодні є одним із пріоритетних завдань керівництва розвідувального органу”, – сказав начальник ГУР МО України генерал-полковник Василь Бурба в ході урочистостей

Одне з внутрішніх приміщень зданого в експлуатацію житла для військовослужбовців ГУР МО України

Загалом же лише минулого року для ГУР МО України здано в експлуатацію службове житло у кількості 153 квартир.

Військова частина, в якій вчора з’явилося 29 сімей новоселів, увійшла до складу ГУР МО України кілька років тому з одного з видів ЗС України.

На той час її інфраструктура була не в найкращому стані, а сукупність соціально-побутових проблем особового складу значно заважала виконанню завдань за призначенням.

Завдяки активним зусиллям керівництва ГУР МО України за два останні роки вдалося відновити інфраструктуру військової частини, здійснити комплекс організаційних, кадрових, матеріально-технічних та оперативних заходів, завдяки яким колектив цієї частини сьогодні успішно виконує важливі завдання за напрямом одного з видів радіоелектронної розвідки.

Будівництво ГУР МО Житло для військових