fbpx
Для ЗСУ розробляють мобільний причіп-склад ПС-4У

Для ЗСУ розробляють мобільний причіп-склад ПС-4У

Випробування ЗСУ Тил ЗСУ Україна

Найближчим часом відбудуться попередні випробування мобільного причіп-складу ПС-4У, який розробляється для Збройних сил України.

Про це інформує Мілітарний.

Наразі триває виготовлення дослідного зразка причіп-складу для проведення попередніх випробувань, які сплановані на кінець наступного місяця, пише АрміяInform.

Відповідно до Спільного рішення Міністерства оборони України та ТОВ «ВК Автотранспортник» триває робота щодо розроблення ПС-4У.

Причіп-склад створений для підвезення та зберігання свіжих, охолоджених та заморожених продуктів харчування на 2-вісному причіпному шасі. ПС-4У налічуватиме два відсіки.

За словами заступника начальника Центрального управління продовольчого забезпечення Тилу Командування Сил логістики ЗСУ полковник Дмитро Наумчик причіп-склад призначений для зберігання продовольства та продуктів.

Перший відсік призначений для зберігання продовольства вагою до 1,8 тони. Він буде обладнаний чотирма шафами-скринями, двома столами-шафами, двома шафами для хліба, чотирма антресолями та контейнерами для зберігання продуктів.

Другий відсік пристосований для зберігання свіжих, охолоджених та заморожених продуктів у пакувальній тарі до 2,2 тони при температурі в діапазоні від -5ºС до +5ºС.

«Орієнтовне проведення держвипробувань відбудеться у третьому кварталі цього року», − повідомив полковник Дмитро Наумчик.

Нагадуємо, що минулого року в інтересах Збройних сил України проводилися випробування рухомої станції очищення води «Джерело-2000».

Тестування здійснюють за власною розробленою програмою та методиками фахівців Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки.

Метою випробувань є перевірка та підтвердження заявлених розробником тактико-технічних та експлуатаційних характеристик рухомої станції для очищення води в умовах використання у ЗСУ, які максимально наближені до реальної експлуатації військовими підрозділами.

Випробування ЗСУ Тил ЗСУ Україна