fbpx
До Президентського полку передано партію БРДМ-2Л1

До Президентського полку передано партію БРДМ-2Л1

БРДМ-2 Бронетехніка ДОЗ (Державне оборонне замовлення) Закупівлі ЗСУ Миколаївський бронетанковий завод Модернізація Президентський полк Україна

Державне підприємство «Миколаївський бронетанковий завод» передало до Президентського полку 5 капітально відремонтованих броньованих розвідувальних дозорних машин з покращеними характеристиками БРДМ-2Л1.

Про це повідомляє пресслужба ДК «Укроборонпром».

Це чергова партія техніки, відновлена фахівцями МБТЗ вже в рамках державного оборонного замовлення 2020 року.

Бронемашини вже пройшли військову прийомку та відбули у розпорядження Окремого президентського полку, що розташований у Києві.

Капітально відремонтовані та модернізовані БРДМ-2Л1 на Миколаївському бронетанковому заводі

В ході капітального ремонту було покращено тактико-технічні характеристики базової машини БРДМ-2. Зокрема, встановлено новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійну систему нічного керування; змінено розташування особового складу та покращено ергономіку машини за рахунок бокових люків із посиленим бронюванням, що пришвидшує десантування екіпажу та спрощує експлуатацію техніки.

Нагадаємо, в середині квітня МБТЗ відвантажив першу партію капітально відновленої бронетехніки в рамках цьогорічного ДОЗ.

Комплект запасних частин і приладдя (ЗІП) на капітально відремонтованих та модернізовані БРДМ-2Л1

Броньована розвідувально-дозорна машина БРДМ-2 знаходиться на озброєнні Збройних Сил України, має підвищену прохідність та призначена для ведення розвідки та супроводження конвоїв, також слугує для розміщення спеціального озброєння.

БРДМ-2 (броньованa розвідувально-дозорна машина-2) – серійно виготовлялась з 1963 по 1989 рік Арзамаським машинобудівним заводом. БРДМ-2 має захищеність від куль індивідуальної стрілецької зброї та уламків.

БРДМ-2 Бронетехніка ДОЗ (Державне оборонне замовлення) Закупівлі ЗСУ Миколаївський бронетанковий завод Модернізація Президентський полк Україна