fbpx
До ЗСУ надійшла партія вантажівок від “Богдану”

До ЗСУ надійшла партія вантажівок від “Богдану”

Богдан Моторс Богдан-6317 Вантажівка Закупівлі ЗСУ

Днями цехи ДП «Автоскладального заводу № 2 АТ «АК «Богдан Моторс» залишила чергова колона вантажівок «Богдан-63172», які виготовлені для ЗСУ

Про це повідомляє прес-служба підприємства

Завод продовжує достроково виконувати Державне оборонне замовлення.

Спочатку автомобілі підвищеної прохідності «Богдан-63172» будуть доставлені до Центральної автомобільної бази, звідки вже техніка буде розподілена безпосередньо у частини та підрозділи і розпочне виконання завдань.

Передача попередньої партії вантажних автомобілів відбулась наприкінці серпня 2019-го року.

Як ми вже повідомляли, цьогорічний ДОЗ передбачає збільшення поставок вантажних автомобілів Богдан 6317 для Збройних Сил України, у порівнянні з 2018-м роком.

«Богдан 6317» – це багатоцільовий автомобіль, що розроблений на базі вантажного автомобіля МАЗ 6317. На відміну від базового автомобіля вітчизняна локалізація обладнана шестициліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом компанії Weichai Power, робочий об’єм якого становить 9,7 л, а потужність — 380 к.с.

Вантажівка здатна розвивати швидкість до 85 км/год з вантажем в 11 тон і має запас ходу у 1447 км. Автомобіль може перевозити 50 осіб в обладнаному кузові, буксирувати транспортні причепи дорогами всіх категорій з твердим та ґрунтовим покриттям, а також бездоріжжі. На кожну машину надається 10-річна гарантія від виробника.

Богдан Моторс Богдан-6317 Вантажівка Закупівлі ЗСУ