fbpx
До ЗСУ переданий броньований кузов-фургон на шасі КрАЗ-5233НЕ

До ЗСУ переданий броньований кузов-фургон на шасі КрАЗ-5233НЕ

Автотехніка Вантажівка Закупівлі ЗСУ КрАЗ ПрАТ «Нафтоавтоматика»

ПрАТ «АвтоКрАЗ» із ПрАТ «Нафтоавтоматика» передали ЗСУ броньований металевий із теплоізоляцією кузов-фургон закритого типу на автомобільному базовому шасі КрАЗ-5233НЕ.

Про це повідомляє пресслужба ПрАТ «АвтоКрАЗ».

Кунг-фургон призначений для захисту особового складу (екіпажу), обладнання, зброї та боєприпасів, військового майна, документації від засобів вогневого враження противника, негативних впливів навколишнього середовища та його використання в умовах бездоріжжя, на будь-якій місцевості.

БКФ пристосований для встановлення обладнання, необхідного для виконання завдань за призначенням.

У його складі:

  • фургон (захисний корпус);
  • система кондиціювання (кондиціонер на даху);
  • система опалення (дизельний опалювач);
  • система вентиляції (фільтровентиляційна установка);
  • три багажних підвісних ящика;
  • на верхній панелі (на даху) передбачене місце (майданчик) для розміщення майна;
  • дві висувні металеві драбини;
  • металева драбина для підйому на майданчик.

Броньований кузов-фургон (БКФ) переданий у ЗСУ конструктивно поділяється на два відсіки, на шасі КрАЗ-5233НЕ, — це універсальний виріб, зокрема для облаштування комплексних апаратних зв’язку.

Нещодавно відбувся огляд та приймання спецавтомобіля військовими, які підтвердили його відповідність вимогам комплектам конструкторської та технологічної документації.

Автомобілі військового призначення обладнані системою керування тиском у шинах, управління якою здійснюється з кабіни автомобіля, і місцями для кріплення особистої зброї водія та пасажирів. Автомобілі-шасі КрАЗ колісних формул 4×4 та 6×6 використовуються для спецнадбудов військового призначення. На них базуються бойові комплекси РСЗВ, радіотехнічної розвідки, різні комплекси зв’язку, рухомі командні пункти. Це унікальна транспортна база для понтонно-мостових парків, авторемонтних майстерень, різного інженерного обладнання — паливозаправників, автоцистерн, кранових установок.

Автотехніка Вантажівка Закупівлі ЗСУ КрАЗ ПрАТ «Нафтоавтоматика»