fbpx
Дрони уразили аеродром «Борисоглебск» у Воронезькій області

Дрони уразили аеродром «Борисоглебск» у Воронезькій області

БпА (Безпілотні апарати) Війна з Росією Росія Україна

Супутникові знімки показали наслідки удару Сил оборони України по аеродрому «Борисоглебск» у Воронезькій області Російської Федерації.

Відповідні світлини оприлюднило видання «Радіо Свобода».

На оприлюднених знімках видно кілька слідів пожежі в районі злітно-посадкової смуги, а будівлі, принаймні візуально, неушкоджені.

Крім того, можна помітити, що зі стоянок зникла авіація.

Раніше видання «Уніан» повідомило, що в ніч на 3 жовтня на аеродромі були атаковані склади, де зберігалися кориговані авіабомби, стоянки літаків Су-35 і Су-34 і місця зберігання авіаційного палива.

Влада області та російське Міністерство оборони традиційно заявили про перехоплення всіх безпілотників та пошкодження житлових будинків.

Після атаки місцеві жителі публікували фотографії масштабної пожежі.

Атаки на російські об’єкти

Нещодавно, 29 вересня, повідомлялося, що ударні безпілотники атакували склад з боєприпасами у Волгоградській області РФ.

Як зазначають місцеві, атакований об’єкт у селищі Котлубань був складом з боєприпасами ГРАУ, який з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну активно використовувався.

 

Склад розташований в 460 км від України й, порівняно зі 107-м арсеналом (5 кв/км), має меншу площу, яка складає 2.6 кв/км.

Раніше, 21 вересня, «Мілітарний» розповідав, що ударні безпілотники атакували ракетно-артилерійський арсенал у селищі Октябрьському Тверської області.

Як зазначають деякі OSINT-аналітики, 23-й арсенал міг використовуватися росіянами для зберігання артилерійських снарядів, які надходять із Північної Кореї.

БпА (Безпілотні апарати) Війна з Росією Росія Україна