fbpx
ДССТ споруджує тимчасову переправу на шляху Київ – Чоп

ДССТ споруджує тимчасову переправу на шляху Київ – Чоп

ДССТ Інженерні війська Київщина Україна

Спеціалізоване військове формування споруджує у Київській області на дорозі Київ – Чоп тимчасову переправу.

Про це повідомляє Мілітарний.

Державна спеціальна служба транспорту Міноборони України розповіла, що будівництво відбувається на автомобільній дорозі М-06, поблизу населеного пункту Стоянка.

Спорудження відбувається шляхо-відновлювальним підрозділом у прискореному темпі.

ДССТ споруджують тимчасову переправу. Квітень 2022. Фото: ДССТ

Станом на 12 квітня змонтовано металеві прогонові будови та закріплено мостовий брус.

Влаштовується покриття автомобільних смуг.

ДССТ споруджують тимчасову переправу. Квітень 2022. Фото: ДССТ

«Мостовики Держспецтрансслужби сумлінно з самовіддачею працюють, аби якомога скоріше забезпечити транспортне сполучення на зазначеному напрямку», – розповідають у ДССТ.

Автошлях М 06 — автомобільний шлях міжнародного значення на території України, Київ — Чоп (державний кордон з Угорщиною).

Проходить територією Київської, Житомирської, Рівненської, Львівської та Закарпатської областей. Збігається із частиною Європейського автомобільного маршруту.

Автошлях М 06

Починається в Києві, проходить через Коростишів, Житомир, Новоград-Волинський, Корець, Рівне, Броди, Львів, Стрий, Сколе, Свалява, Мукачево, Ужгород та закінчується на пропускному пункті Чоп. На території Угорщини продовжується як автошлях.

Також на іншій ділянці інженерно-саперні підрозділи ДССТ в межах розмінування транспортної інфраструктури, забезпечили прохід для рухомого складу, шляхом підриву прогонових будов мостового переходу.

Довідково: Державна спеціальна служба транспорту (ДССТ) — спеціалізоване військове формування, яке входить до системи Міністерства оборони України, призначене для забезпечення стійкого функціонування транспорту в мирний час та в особливий період.

ДССТ Інженерні війська Київщина Україна