fbpx
ДССТ завершує реконструкцію казарми в багатоквартирний будинок в Одесі

ДССТ завершує реконструкцію казарми в багатоквартирний будинок в Одесі

8 Навчальний центр ДССТ Будівництво ДССТ Житло для військових ЗСУ Одеса Україна

ДССТ завершує реконструкцію казарми в багатоквартирний будинок в Одесі для військовослужбовців.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на пресреліз ДССТ.

Державна спеціальна служба транспорту України зайшла на об’єкт у березні 2017 року, до цього ж будівництвом займались приватні компанії, що на жаль не справились з поставленим завданням.

Роботами займається відновлювальні підрозділи 8 навчального Чернігівського центру ДССТ.

Не зважаючи на технічні складнощі та значні трудовитрати, пов’язані з демонтажем, усуненням недоробок та прорахунків, зроблених попередниками, держспецтрансівці забезпечили високій темп, технологічну послідовність та зразкову організацію виконання робіт. Наразі проводиться благоустрій території, монтаж та пусконалагоджувальні роботи ліфтового обладнання, та оздоблювальні роботи в квартирах «під ключ». Отже свято новоселів обов’язково відбудеться,- розказав заступник Голови ДССТ полковник Олександр Ціховський.

Зі слів заступника Голови Адміністрації Держспецтрансслужби полковника Олександра Ціховського внаслідок безгосподарництва та недбальства будівельними фірмами, майже всі попередні обсяги зробленого слід було демонтувати.

Будівельний паспорт 80-ти квартирного будинку в Одесі

Частина була пошкоджена під впливом атмосферних опадів та людського фактору, а точніше вандалізму, напевно самих будівельників: електропроводка вирвана, натяжні стелі порізані, вхідні двері вибиті та зламані, труби та прилади опалення пошкоджені тощо.

Не все було добре і з сучасними будівельними нормами, як приклад, утеплення фасаду будинку з 5 см пінопласту було перероблено на мінвату товщиною 10 см.

Отже кошти попередніх реконструкцій, які безпосередньо впливають на вартість 1 кв.м. житла, а це майже 28 млн.грн., було витрачено на «вітер».

Незабаром 80 сімей військовослужбовців Одеського гарнізону покращать житлові умови.
Черговий об’єкт добудови Держспецтрансслужби майже на фініші, – написали у повідомленні пресслужби ДССТ.

80-квартирний житловий будинок в Одесі на вулиці Фонтанська дорога 14, в травні поточного року має бути завершено.

Його реконструкцію з казарми було розпочато ще в 2011 році, поновлено в 2015-16 роках. В 2017 будівництво припинилось. Об’єкт був просто залишений без нагляду. Сумнівні будівельні організації «кинули» не тільки будівництво, а й робітників, не заплативши їм заробітну платню.

8 Навчальний центр ДССТ Будівництво ДССТ Житло для військових ЗСУ Одеса Україна