fbpx
Естонська Milrem Robotics виходить на канадський ринок

Естонська Milrem Robotics виходить на канадський ринок

Milrem Robotics БпА (Безпілотні апарати) Естонія Канада Світ

Провідна естонська компанія – розробник робототехніки Milrem Robotics оголосити про співпрацю з Lumina Technology Partners (Lumina) у Канаді.

Про це інформує Мілітарний.

Відповідно до угоди, Lumina просуватиме продукцію естонської компанії Milrem Robotics, включаючи безпілотні наземні транспортні засоби THeMIS та Multiscope (UGV), призначені як для державних так і для комерційних замовників у Канаді.

Ці безпілотні наземні платформи можуть використовуватися для вирішення різноманітних завдань, включаючи пожежогасіння, транспорт та логістику, а також реагування на надзвичайні ситуації та моніторинг навколишнього середовища, повідомили на сайті компанії Milrem Robotics.

«Зосередження уваги Lumina на підході до автономних платформ та робототехніки було для нас привабливим і є бажаним доповненням до наших глобальних можливостей продажу, особливо коли ми розширюємо свою присутність у Північній Америці»,-сказав Майкл Крутіна, керівник відділу продажів Milrem Robotics.

Директор Lumina Technology Partners, Річард Якуеллі, додав:

«THeMIS та Multiscope ідеально підходять для замовників, які працюють у Канаді» Вони можуть стати платформою для різноманітного обладнання для задоволення вимог своїх кінцевих користувачів. Ми раді бути агентом з продажу Milrem у Канаді та з нетерпінням чекаємо, що зробимо Milrem лідером автономних транспортних засобів по всій Канаді».

THeMIS – це багатоцільовий гусеничний транспортний засіб, який може бути оснащений різними бойовими системами.

Комплекс THeMIS. Фото: sakala.postimees.ee

Робот оснащений камерами, які дозволяють перевіряти небезпечні зони, не піддаючи небезпеці військових.

За інформацією розробника, швидкість комплексу становить 25 км/год.

THeMIS управляється за допомогою пульта дистанційного керування, але, за словами Паюсте, його можна запрограмувати на переміщення між різними точками, і в майбутньому можуть зробити керування голосом.

Комплекс THeMIS. Фото: sakala.postimees.ee

У червні, німецька компанія Krauss-Maffei Wegmann, яка входить до складу французько-німецького холдингу KNDS, придбала майже чверть акцій естонської компанії Milrem Robotics, яка займається розробкою та виробництвом безпілотних наземних транспортних засобів.

Milrem Robotics БпА (Безпілотні апарати) Естонія Канада Світ