fbpx
Французька компанія Matiere передасть Україні 36 легкозбірних мостів

Французька компанія Matiere передасть Україні 36 легкозбірних мостів

Війна з Росією Міністерство інфраструктури ОПК Україна Франція

Французька компанія Matiere передасть Україні 36 легкозбірних мостів довжиною від 23 до 46 метрів для відновлення зруйнованої інфраструктури.

Домовленості досягли українські дипломати з французьким урядом та федерацією французьких промисловців MEDEF.

Про це повідомив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Ми стимулюємо іноземні компанії брати активну участь у відбудові української інфраструктури, зруйнованої Росією. Мостові конструкції французької компанії Matiere зможуть швидко замінити зруйновані українські мости, а згодом замінити їх на постійній основі“, – заявив він.

Автомобільний міст Matiere Фото з сайту компанї

Він зазначив, що вже 25 липня інженери компанії прибудуть в Україну і проведуть оціночну місію з інженерами Укравтодору.

Компанія зацікавлена в співпраці з українськими підрядниками та потенційно розглядає можливість розгортання виробництва цих мостових переходів в Україні“, – підкреслив Кулеба.

Також він зауважив, що компанія Matiere має багаторічний досвід роботи зі швидкого розгортання мостових переходів для автомобільного та залізничного транспорту, особливо в країнах, де війна зруйнувала інфраструктуру.

Залізничний міст Matiere Фото з сайту компанї

На сайті компанії представлені різні види мостів, які вона виготовляє. Підкреслюють, що роблять акцент на модульну збірку, тобто спочатку повністю виготовляють конструкцію, а потім доправляють її на місце та встановлюють.

Мости UNIBRIDGE  можна використовувати для промисловості, як залізничні, автомобільні, або військові.

Автомобільний міст Matiere Фото з сайту компанї

Такі мости можуть бути односмугові або двосмугові. Крім того, вони розраховані на великий спектр транспортних засобів, в тому числі і великогабаритних.

Нагадаємо, на 100 день війни Росії проти України у Міністерстві інфраструктури повідомили, що через російську агресію в Україні зруйновані понад 350 мостів.

Війна з Росією Міністерство інфраструктури ОПК Україна Франція