fbpx
Hanwha передасть додаткові технології Польщі в межах програми Orka

Hanwha передасть додаткові технології Польщі в межах програми Orka

Hanwha Defense ВМС Польщі Європа Південна Корея (Республіка Корея) Підводні човни Польща Світ Флот

Корейський оборонний гігант Hanwha Defense передасть Польщі технології обслуговування підводних човнів у разі закупівлі субмарини KSS-3.

Про це повідомляє пресслужба Hanwha Defense.

У межах проведення Польщею програми з закупівлі підводних човнів Orka, корейський виробник запропонував найвищий рівень локалізації та передачі технологій польській стороні.

Насамперед ідеться про певні технології, які допоможуть польським виробникам здійснювати обслуговування та ремонт енергетичних установок човнів, а також повітрянонезалежних двигунів.

Додатково польські компанії зможуть виробляти запасні частини до них, що дасть можливість як збільшити кількість робочих місць у цьому секторі, так і забезпечити власне та безперебійне виробництво потрібних елементів.

Нагадаємо, що корейська суднобудівна компанія Hanwha Ocean пропонує власний проєкт підводного човна KSS-3 військово-морським силам Польщі, які в межах програми Orka здійснюють пошук нових субмарин.

Корейська компанія впевнена, що оскільки Польща тісно співпрацює в авіаційному та бронетанковому напрямку, закупівля підводних човнів від цього з виробника є питанням потрібних умов.

Неатомні підводні човни проєкту KSS-3 на сьогодні є одними з найсучасніших у своєму класі. Вони поєднують низький рівень шуму, високі ходові якості під водою, а також потужне торпедно-ракетне озброєння.

Крім того, човни мають великий потенціал, завдяки якому є можливість встановити вертикальну систему запуску K-VLS у кормовій частині.

Вона включає вісім комірок, де можуть бути розміщені крилаті, протичовнові та балістичні ракети.

Раніше «Мілітарний» повідомляв, що Південнокорейська компанія Hanwha пропонує Румунії розробити нову бойову машину піхоти для сухопутного війська країни.

Представники обох країн обговорюють можливість спільно створити нову бойову машину піхоти на основі експортного зразка AS21 Redback.

Hanwha Defense ВМС Польщі Європа Південна Корея (Республіка Корея) Підводні човни Польща Світ Флот