fbpx
Індонезія отримає 15 австралійських броньованих машин Bushmaster

Індонезія отримає 15 австралійських броньованих машин Bushmaster

Bushmaster MRAP Австралія Азія Бронетехніка Індонезія Світ

Австралія у якості допомоги та покращення співпраці в оборонній сфері, передасть 15 броньованих машин Bushmaster 4×4 уряду Індонезії.

Про це інформує Мілітарний.

Уряд Австралії зобов’язався передати 15 машин Bushmaster 4×4 уряду Індонезії. Таке зобов’язання взяв на себе міністр оборони Австралії Пітер Даттон під час зустрічі між міністерствами закордонних справ та оборони двох країн, що відбулася у Джакарті 09 вересня, пише Asia Pacific Defense Journal.

Ці транспортні засоби, які виготовлені в Австралії, будуть використовуватися індонезійською армією для місій ООН з підтримки миру.

Міністр оборони Індонезії Прабово Субіанто також висловив зацікавленість обговорити можливість закупівлі більшої кількості бронетехніки Bushmaster у майбутньому.

Бронемашина «Bushmaster» Збройних сил Австралії. Фото: ЗМІ Австралії

Наразі індонезійська армія експлуатує декілька броньованих машин Bushmaster, які використовуються Командуванням спеціальних операцій (KOPASSUS).

Bushmaster – це захищений від мін транспортний засіб що забезпечує високий ступінь захисту від вибухових пристроїв, використовуючи монокок V-подібного корпусу.

В даний час Bushmaster знаходиться на озброєнні Австралійської армії, Королівських австралійських ВПС, Королівської армії Нідерландів, Британської армії, Індонезійської армії, Наземних сил самооборони Японії, піхотного полку Фіджі, Сил оборони Ямайки та армії Нової Зеландії.

Броня транспортного засобу забезпечує захист від стрілецької зброї калібром до 7,62 мм, мінометних осколків калібру 81 мм.

Бронеавтомобіль Bushmaster армії Нідерландів

Паливний та гідравлічний баки автомобіля знаходяться за межами відділення для екіпажу, також машина оснащена автоматичною системою пожежогасіння.

Також, 12 квітня цього року, перші чотири нові австралійські броньовані медичні машини у варіанті MEDIVAC Bushmaster, були відправлені до Нідерландів.

Bushmaster MEDIVAC забезпечуює надійний захист екіпажу та пацієнтів при транспортуванні в бойових умовах.

Bushmaster MRAP Австралія Азія Бронетехніка Індонезія Світ