fbpx
«Іскра» передала ЗСУ нову РЛС 35Д6М

«Іскра» передала ЗСУ нову РЛС 35Д6М

ЗСУ КП «НВК «Іскра» ОПК ПС ЗСУ РЛС Україна Укроборонпром

КП «НВК «Іскра» передала ЗСУ нову РЛС 35Д6М, виготовлену в рамках державного замовлення 2020 року.

Про це повідомила пресслужба ДК «Укроборонпром».

У травні на підприємстві вже проводили модернізацію наявної на озброєнні радіолокаційної станції 19Ж6 до рівня 35Д6М.

Сімейство радарів 35Д6 вже значний період часу використовується в Збройних Силах України та має позитивний досвід експлуатації.

РЛС 35Д6М – це вітчизняна радіолокаційна станція зі збільшеною дальністю дії, покращеними параметрами траєкторної обробки, розширеними функціональними можливостями за рахунок цифрових програмних рішень.

Радари сімейства 35Д6 призначені для виявлення цілей на малих та середніх висотах в умовах впливу активних та пасивних завад з видачею координатної та трасової інформації, а також для роботи у складі сучасних автоматизованих систем ППО та для видачі цілевказівок зенітно-ракетним комплексам.

Також радіолокаційна станція від запорізьких спеціалістів може працювати майже у будь-яких кліматичних умовах та у гірській місцевості.

Радар може додатково комплектуватись виносними робочими місцями – це дозволяє управляти станцією у повному обсязі на відстані до 300 метрів. РЛС може також опціонально комплектуватись обладнанням для взаємодії безпосередньо із зенітно-ракетними комплексами.

Виготовлена в рамках ДОЗ-2020 РЛС 35Д6М

Іскра має багаторічний досвід у виготовленні та модернізації виробів типу 35Д6, 36Д6. Фахівці нашого підприємства забезпечують технічний супровід роботи РЛС протягом всього циклу експлуатації станцій, як на території України так і далеко за її межами. Це вкрай важливо для військової техніки, яка повинна цілодобово та безперервно виконувати бойове чергування та забезпечувати контроль за повітряним простором країни, – підкреслив директор КП «НВК «Іскра» Юрій Пащенко.


Це цікаво: «Іскра» провела випробування перспективної РЛС 80К6КС1


Казенне підприємство «Науково-Виробничий Комплекс «Іскра» – вітчизняний розробник і виробник наземної радіолокаційної техніки оборонного комплексу України розташований у місті Запоріжжя.

У складі підприємства знаходиться конструкторське бюро і електромашинобудівний завод, а у результаті реформи Державного концерну «Укроборонпром» буде створено галузевий холдинг «Радарні системи», до якого увійдуть 10 профільних підприємств Концерну.

ЗСУ КП «НВК «Іскра» ОПК ПС ЗСУ РЛС Україна Укроборонпром