fbpx
Ізраїль поставить системи РЕБ для німецьких вертольотів

Ізраїль поставить системи РЕБ для німецьких вертольотів

Elbit Systems Європа Закупівлі Ізраїль ПС Німеччини РЕБ Світ

Ізраїльська компанія Elbit Systems отримала замовлення на системи електронної боротьби (РЕБ) для вертольотів ПС Німеччини.

Про це повідомляє офіційний сайт Elbit Systems.

Контракт укладали у Федеральному управлінні Бундесверу з обладнання, інформаційних технологій і технічної підтримки. У документі йдеться про постачання бортових систем самозахисту для транспортних вертольотів CH‑53GS/GE.

Модернізацію та обладнання гелікоптерів будуть проводити на підприємстві Airbus Helicopters.

Дочірнє підприємство Elbit Systems Deutschland надасть системи попередження про радіолокаційне опромінення, датчики постановки радіолокаційних перешкод і системи контрзаходів.

Комплекс датчиків швидко виявляє і точно локалізує широкий спектр загроз.

Системи мають повну та незалежну можливість програмуватись під конкретні загрози. Це дозволяє безперебійно оновлювати бібліотеки випромінювачів та частоти перешкод, а також записувати дані польоту для аналізу та навчання пілотів.

«Ми пишаємося співпрацею з Airbus Helicopters і цінуємо довіру, яку ПС Німеччини надають нашим провідним технологіям, які й надалі забезпечуватимуть покращену живучість і підвищуватимуть ефективність операцій», – розповів Орен Сабаг, генеральний менеджер Elbit Systems.

Elbit Systems Ltd — це міжнародна високотехнологічна компанія, яка займається широким спектром оборонних, національної безпеки та комерційних програм по всьому світу.

Компанія активно просуває свою продукцію на території Європи.

Раніше “Мілітарний” повідомляв, що у травні 2023 року Нідерланди замовили сучасні ізраїльські реактивні системи залпового вогню PULS.

Це відбулося в рамках угоди між міноборони Ізраїлю та міноборони Нідерландів.

П’ятирічний контракт передбачає постачання 20 універсальних пускових установок системи PULS, які будуть інтегровані на колісне шасі, обране армією Нідерландів.

Elbit Systems Європа Закупівлі Ізраїль ПС Німеччини РЕБ Світ