fbpx
КБ “ЛУЧ” представив ПТРК “Амулет” на шасі БРДМ-2

КБ “ЛУЧ” представив ПТРК “Амулет” на шасі БРДМ-2

БРДМ-2 Бронетехніка КБ «ЛУЧ» ОПК ПТРК «Амулет» ПТРК «Стугна/Скіф»

Державне підприємство “Державне київське конструкторське бюро “ЛУЧ” представило бойову колісну машину на шасі БРДМ-2 з протитанковим ракетним комплексом «Амулет».

Відео з цим комплексом опублікував у себе на сторінці у Facebook військовий блогер та автор Defence Blog – Ділан Малясов.

Раніше протитанковий ракетний комплекс «Амулет» було представлено на міжнародній виставці «Зброя та Безпека 2019» на шасі СБА «Новатор».

Відео з протитанковим ракетним комплексом «Амулет» на шасі БРДМ-2:

Така розробка дасть змогу озброїти протитанкові взводи, підрозділів на БРДМ-2, сучасними вітчизняними протитанковими ракетами на уніфікованому шасі.

Протитанковий ракетний комплекс «Амулет» використовує керовані ракети типу РК-2С (тандемно-кумулятивні) та РК-2ОФ (уламково-фугасні) аналогічні ПТРК «Стугна».

Ремонт та модернізацію бойових розвідувально-дозорних машин БРДМ-2 займається Державне підприємство “Миколаївський бронетанковий завод”.

В ході модернізації на машину встановлюють нові радіостанції, новий тепловізійний приціл замість штатного ТКН-1С для нічного бачення, а також вітчизняна навігаційна система СН-3003Н “Базальт”.

БРДМ-2Л1 готові для передачі в одну з мотопіхотних бригад ЗСУ

Оскільки на озброєння української армії вже почали надходити СБА «Новатор», від компанії «Українська бронетехніка», то у майбутньому ймовірно будуть постачатися і протитанкові ракетні комплекси «Амулет» на їх шасі.

ПТРК «Амулет» на шасі СБА «Новатор»

 

БРДМ-2 Бронетехніка КБ «ЛУЧ» ОПК ПТРК «Амулет» ПТРК «Стугна/Скіф»