fbpx
Компанія «Інфозахист» відкрила курси для ветеранів військ РЕР та РЕБ

Компанія «Інфозахист» відкрила курси для ветеранів військ РЕР та РЕБ

Ветерани Волонтери

Компанія «Інфозахист» підтримує важливу ініціативу з адаптації військовослужбовців, які отримали поранення, захищаючи Україну. У рамках ініціативи відкрито курси для ветеранів військ РЕР та РЕБ.

Боротьба України за власне майбутнє у протистоянні відкритій військовій агресії триває вже майже рік. Багато захисників вимушені демобілізуватись за станом здоров’я після отриманих бойових поранень.

Однак воїни не завжди можуть знайти своє призначення у цивільному житті, тому компанія «Інфозахист» підтримує важливу ініціативу з адаптації військовослужбовців, які отримали поранення, захищаючи Україну.

Для цього компанія відкриває спеціалізовані курси для ветеранів, які проходили службу в військах РЕР та РЕБ. Слухачам дадуть навички та вміння, які допоможуть працювати на посилення обороноздатності країни в умовах воєнного та мирного часу.

Курси будуть проводити за такими навчальними програмами:

  • ІТ-фахівець з адміністрування;
  • фахівець із забезпечення якості програмних продуктів;
  • фахівець із забезпечення якості апаратних продуктів.

Це допоможе ветеранам віднайти себе і продовжити підсилювати обороноздатність країни, наближаючи своєю працею перемогу.

По закінченню курсів кращі слухачі пройдуть оплачуване стажування і зможуть не лише отримати нову суміжну кваліфікацію, а й знайти гідне застосування своїм здібностям, долучившись до команди професіоналів компанії «Інфозахист» або до інших високотехнологічних підприємств України.

Бажаючих пройти спеціалізовані курси просимо надіслати своє резюме на адресу: [email protected] з приміткою в темі #курсиветеранів або звертатись за телефоном 073 0000 4 5 0

Ветерани Волонтери