fbpx
ЛБТЗ достроково виконав ДОЗ з ремонту Т-72

ЛБТЗ достроково виконав ДОЗ з ремонту Т-72

Бронетехніка ДОЗ (Державне оборонне замовлення) Львівський бронетанковий завод ОПК Т-72 Укроборонпром

Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод» достроково виконало контракт щодо ремонту партії танків Т-72 для Збройних Сил України.

Про це повідомляє пресслужба ДК «Укроборонпром».

Окрім цього на підприємстві впорались із додатковим державним оборонним замовленням.

На підприємстві також проводиться модернізаціях танків – встановлюються тепловізійні приціли, нові засоби зв’язку, навігація тощо.

Завод до початку російсько-української війни спеціалізувався на танках Т-72, станом на сьогодні він освоїв ремонт і основних бойових машин нашого війська Т-64.

Відремонтовані на ЛБТЗ танки Т-72

«Львівський бронетанковий завод» завчасно впорався із ремонтом партії танків Т-72. І в терміни, передбачені початковим контрактом, здійснив ремонт ще 3 одиниць такої бронетехніки. «Цьогорічне державне оборонне замовлення підприємством виконано», – зазначив заступник генерального директора з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки Концерну Ігоря Фоменка

Загалом на 2019-й рік ДП “Львівський бронетанковий завод” отримав замовлення на понад 70 одиниць бронетехніки на загальну суму контрактів у 950 млн гривень.

«Львівський бронетанковий завод» здійснює поточний ремонт і відновлення танків Т-72 та Т-64, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРМ-1, інженерних машин розгородження ІМР-2 та броньованих машин розмінування БМР-1.

Фахівці заводу також здатні ремонтувати танкові двигуни, приціли 1А-40 та комплектуючі до танків Т-72.

Бронетехніка ДОЗ (Державне оборонне замовлення) Львівський бронетанковий завод ОПК Т-72 Укроборонпром