fbpx
Львівські прикордонники отримали чергові Renault Duster

Львівські прикордонники отримали чергові Renault Duster

Автотехніка ДПСУ Закупівлі Кордон Україна

У підрозділи Львівського прикордонного загону надійшли нові автомобілі спеціального призначення Renault Duster.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Як повідомлено, десять автомобілів спеціального призначення Renault Duster вирушили на охорону кордону з Польщею.

Автомобілі закуплені в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014–2020».

Начальник Львівського прикордонного загону підполковник Ігор Римарчук вручив ключі від десяти автівок спеціального призначення начальникам відділів прикордонної служби цього загону.

Авто Renault Duster Львівського прикордонного загону. Листопад 2020. Фото: ДПСУ

Нагадаємо, у вересні 2020 року Львівський прикордонний загін отримав партію з 6 автомобілів підвищеної прохідності Renault Duster.

Також прикордонники отримали у вересні 4 мобільні тепловізійні комплекси спеціального призначення на базі спеціальних автомобілів TORSUS PRAETORIAN.

У підрозділи Львівського загону ДПСУ мобільні тепловізійні комплекси прибули у жовтні.

Використання тепловізійного комплексу розширяє можливості Державної прикордонної служби України, за допомогою комплексу вони зможуть виявляти приховане переміщення як дорожньою інфраструктурою, так і бездоріжжям.

У червні 2020 року ДПСУ отримали від ООН в рамках реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги за створенням підрозділів портового контролю автомобілі Ford Transit.

Передані від ООН автомобілі Ford Transit для ДПСУ

Автомобілі використовуватимуться для виконання завдань на ділянці відповідальності Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» .

Участь у подібних програмах – це складова діяльності ДПСУ з підвищення ефективності реалізації державної політики у сфері безпеки державного кордону.

Автотехніка ДПСУ Закупівлі Кордон Україна