fbpx
Львівський бронетанковий передав ЗСУ модернізовані Т-64 та Т-72

Львівський бронетанковий передав ЗСУ модернізовані Т-64 та Т-72

Бронетехніка Львівський бронетанковий завод Модернізація ОПК Т-64 Т-72 Танк Україна

Львівський бронетанковий завод передав ЗСУ відремонтовані та модернізовані танки Т-64 та Т-72.

Про це повідомила пресслужба ДК «Укроборонпром».

З початку року підприємство передало Міністерству оборони України більше десятка бойових машин.

Замовлення виконане із випередженням строків та за обмеженого фінансування через відсутність державного оборонного замовлення на 2021 рік.

Танки пройшли капітальний ремонт і глибоку модернізацію. Ми врахували всі побажання замовника, – розповідає директор підприємства Віктор Андрощук.

Пан Андрощук також зазначив, що завод продовжує відправляти в зону Операції об’єднаних сил і в місця дислокації бронетехніки виїзні ремонтні бригади.

Техніку передано у повній бойовій готовності. Вона обладнана найсучаснішими системами зв’язку та управління вогнем, приладами денного та нічного бачення, камерами заднього виду, системами постановки димових гранат і динамічним захистом від кумулятивних снарядів. Частину партії вже відвантажено в бойові підрозділи, решта – чекає на це, – сказав Андрощук

Відремонтований та модернізований на ДП «Львівський бронетанковий завод» танк Т-72

Основний профіль ДП «Львівський бронетанковий завод» донедавна був ремонт основних бойових танків Т-72, а також танків Т-54 та Т-55 і машин на їх базі.

З 2019 року підприємство освоїло ремонт та модернізацію бойових танків Т-64.

В 2016 році ДП «Львівський бронетанковий завод» освоїв виготовлення абсолютно нової продукції – розвідувально-дозорних машин «Дозор-Б», проте після передачі першої партії з 10 машин в дослідну експлуатацію в ЗСУ, замовлення на них більше не поступало.

Бронетранспортер «Дозор-Б»

Останні роки підприємство освоїло випуск нової продукції на базі цих бойових машин, це вже згадані броньовані ремонтно-евакуаційні машини, а також пожежні танки різних типів.

Відремонтований та модернізований танк Т-64

Цього тижня до війська відремонтовані та модернізовані танки також передало Державне підприємство «Харківський бронетанковий завод», їх кількість склала – 9 одиниць.

Бронетехніка Львівський бронетанковий завод Модернізація ОПК Т-64 Т-72 Танк Україна