fbpx
Масштабне будівництво та реконструкція у 28-й бригаді

Масштабне будівництво та реконструкція у 28-й бригаді

28 бригада ЗСУ Будівництво ЗСУ

На території 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу триває масштабне будівництво та ремонт фондів частини.

Про це повідомляє Армія Inform

Очікується, що вже з поверненням частини з району проведення Операції Об’єднаних Сил значна частина робіт буде завершена.

На сьогодні у пункті постійної дислокації військової частини вже завершилось будівництво перших двох казарм поліпшеного планування. До повернення бійців на них чекатиме вже чотири сучасні будівлі, які готові на 50 відсотків та будуть завершені за 3-4 місяці.

Кожна казарма поліпшеного планування побудована за типовим проєктом, це будівля на два поверхи, розрахована на 125 осіб.

Кімнати тут блочного типу, розраховані на 5 осіб. У кожному блоці душова і туалет, а на поверсі кухня і пральня, обладнані сучасними побутовими приладами.

Що ж стосується останньої казарми – тут не обійшлося без недобросовісних забудовників.

На сьогодні ТерКЕУ розірвало з ним договір і наразі тривають обов’язкові в таких випадках процедури, пов’язані з тендером, який визначить нового забудовника.

Казарма поліпшеного планування у ППД 28 оМБр яку зводив недобросовісний будівельник

Крім нових казарм, також триває будівництво гуртожитків сімейного типу та капітальний ремонт й реконструкція старих казарм.

Також зараз триває будівництво 2-х чотириповерхових гуртожитків, де будуть проживати військові разом зі своїми сім’ями.

Окрім будівництва у частині відбувається капітальний ремонт будівель – переобладнання гуртожитків, ремонт казарм і паралельно роботи в штабі.

В 28-й бригаді зазначають, що розпочате минулого року масштабне будівництво та реконструкція є найбільшою за останні 28 років.

28 бригада ЗСУ Будівництво ЗСУ