fbpx
Міністр оборони нагородив українських морських спецпризначенців

Міністр оборони нагородив українських морських спецпризначенців

73 морський центр ССО Андрій Загороднюк ЗСУ Міністерство оборони (МОУ)

Міністр оборони України Андрій Загороднюк відвідав з робочим візитом 73-й морський центр спеціального призначення імені кошового отамана Антіна Головатого Сил спеціальних операцій ЗС України.

Про це повідомляє прес-центр міністрества.

Андрій Загороднюк нагородив військовослужбовців підрозділу відомчими відзнаками.

Міністр заслухав командира підрозділу щодо стану справ у військовій частині та особливостей проходження служби бійцями Центру. Також Андрій Загороднюк ознайомився зі спроможностями 73-го центру виконувати специфічні бойові завдання.

Міністр оглянув об’єкти інфраструктури, озброєння та військову техніку морського спецпідрозділу.

Андрій Загороднюк вшанував пам’ять полеглих воїнів — спецпризначенців та поклав квіти до Пам’ятного знаку водолазам-розвідникам.

Міністр нагородив військовослужбовців підрозділу відомчими відзнаками.

Вітаючи нагороджений особовий склад Міністр подякував бійцям за сумлінну службу у захисті Українських морських кордонів та повідомив про плани Міністерства продовжувати розвиток Сил спеціальних операцій, зокрема їх морської компоненти.

— Ворог все ще намагається не допустити всебічного розвитку України як європейської держави, стоїть на заваді вступу нашої країни до НАТО та всіляко дестабілізує ситуацію. Агресивні дії Росії в Азово-Чорноморському регіоні яскраво свідчать про це. Тому саме ви, бійці морського спецназу, перебуваєте сьогодні на передньому краї, аби завадити ворогу реалізувати свої плани з безпекової ситуації в регіоні, — зазначив Андрій Загороднюк, звертаючись до військовослужбовців 73-го морського центру спецоперацій.

73 морський центр ССО Андрій Загороднюк ЗСУ Міністерство оборони (МОУ)