fbpx
Міноборони обрало найбільшу ціну за ремонт їдальні

Міноборони обрало найбільшу ціну за ремонт їдальні

179 Навчальний центр Будівництво Закупівлі ЗСУ Міністерство оборони (МОУ) Україна

Міністерство оборони України уклало договір на ремонт їдальні 179-го навчального центру за 44,2 мільйона гривень. Компанії з Полтави та Сум пропонували меншу ціну за ремонт.

Про це повідомляє Український Мілітарний Портал з посиланням на публічні закупівлі України ProZorro та на матеріал від видання «Полтавщина».

Квартирно-експлуатаційний відділ міста Полтава при Міноборони уклав договір на капремонт їдальні військового містечка з ТОВ «Технобуд-Україна».

Наприкінці серпня 2020 року квартирно-експлуатаційний відділ Полтави оголосив тендер і на сам капремонт. Очікувана вартість закупівлі склала 45 млн грн.

Участь у конкурсі взяло 8 компаній. Пропозиції від учасників склали від 36,4 млн до 44,9 млн гривень.

Міноборони обрало найбільшу ціну за ремонт їдальні. Реєстр пропозицій

У результаті, 29 жовтня 2020 року, договір уклали із «Технобуд-Україна».

Компанія

Ця компанія уже отримала цього року два великих підряди у Полтаві: на реставрацію історичної будівлі початкової школи № 43, що на вул. Стрітенській — за 15,8 млн грн, та на протиаварійні роботи у Кадетському корпусі за 36,5 млн грн. Також ТОВ «Технобуд-Україна» добудовувало футуристичну будівлю ЦНАПу а площі біля Полтавської ОДА.

За умовами договору з квартирно-експлуатаційним відділом Полтави при Міноборони, «Технобуд-Україна» повинен відремонтувати у їдальні дах та перекриття, замінити вікна та двері, облаштувати підвісні стелі, відремонтувати підлогу, потинькувати стіни, встановити кондиціонери, оновити каналізацію, водопровід, вентиляцію, освітлення та опалення, облаштувати ґанки та блискавкозахист тощо.

За планом, капремонт у 179-му навчальному центрі військ зв’язку (179 ОНТЦ), який базується у Полтаві, триватиме до 10 грудня 2021-го.

Солдатська їдальня 179 ОНТЦ. Фото: АрміяInform

«Окрім досвіду відновлення об’єктів соціально-побутової та культурної сфери, компанія ТОВ «Технобуд – Україна» має і репутацію надійного й відповідального партнера. На рахунку підприємства 50 виграних тендерів і 46 укладених договорів на виконання будівельних робіт», — пояснили свій вибір у квартирно-експлуатаційному відділі міста Полтава при Міністерстві оборони України.

Командир військової частини полковник Ігор Міцюк заявив інформаційному ресурсу АрміяInform, що на об’єкт виділено близько 42 мільйонів гривень.

«На оновлення й реконструкцію об’єкта виділено близько 42 мільйонів гривень, які підрядник має освоїти впродовж визначеного терміну. Динаміка та активність будівельників дають сподівання, що впродовж наступного року будівля повністю оновиться», – заявив полковник Ігор Міцюк.

У договорі підряду зазначається, що договірна ціна становить 44,229,257 гривні, у тому числі ПДВ 7,371,542 гривні.

Договір підряду

Як повідомлено, на нинішньому етапі реконструкції будівельники ремонтують покрівлю, яку планують закінчити впродовж двох місяців, та проводять комплекс підготовчих робіт в одному із залів для їди.

179 Навчальний центр Будівництво Закупівлі ЗСУ Міністерство оборони (МОУ) Україна