fbpx
Міноборони шукає виконавців будівництва бази ВМС на Азові

Міноборони шукає виконавців будівництва бази ВМС на Азові

Азовське море Бердянськ Будівництво ВМБ «Схід» ВМС України Флот

Міністерство оборони України шукає виконавців робіт з будівництва та реконструкції будівель бази ВМС ЗС України на Азовському морі.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Зараз мова йде про проведення капітального ремонту та реконструкції трьох будівель Військово-морської бази “Схід” ВМС ЗС України.

Минулого року було виготовлення проектно-кошторисна документація та виконані необхідні експертизи на трьох будівлях військового містечка №89 у місті Бердянськ, Запорізької області.

Наприкінці березня Східне територіальне квартирно-експлуатаційне управління оголосило три тендери на проведення необхідних робіт:

Огляд території майбутньої бази ВМС ЗС України на Азовському морі військовим керівництвом

Вартість робіт до проведення тендеру складає для будівлі:

  • А2 – 21 441 774 гривень
  • А1 – 27 376 333.20 гривень
  • А – 22 284 361.20 гривень

У процесі торгів остаточна ціна може бути зменшена. Термін завершення будівництва за договорами – 30 листопада 2021 року.

18 березня 2020 року Бердянський порт, де заплановано базування кораблів ВМС ЗС України, відвідали начальник Генерального штабу генерал-полковник Руслан Хомчак, Міністр оборони Андрій Таран та командувач ВМС ЗС України Ігор Воронченко.

Декілька років тому, стало відомо, що у розпорядження ВМС ЗС України передають територію та будівлі колишнього професійно-технічного училища для розміщення інфраструктури підрозділів національного флоту.

Сюжет місцевого телеканалу:

Ймовірно у тендерах йдеться саме про ремонт будівель колишнього училища.

Азовське море Бердянськ Будівництво ВМБ «Схід» ВМС України Флот