fbpx
Мінтранспорту РФ отримало вертольоти Мі-8МТВ-1

Мінтранспорту РФ отримало вертольоти Мі-8МТВ-1

Авіація Гелікоптери Закупівлі Ми-8/17/171 Росія Світ Сусіди

Казанський вертолітний завод холдингу «Вертолеты России» (входить до Ростех) передав Державній транспортної лізингової компанії (ДТЛК) 5 вертольотів Мі-8МТВ-1.

Про це йдеться у повідомленні російської державної корпорації Ростех.

Для довідки: Єдиним акціонером компанії ДТЛК є Російська Федерація в особі Міністерства транспорту РФ.

Два вертольоти поповнять парк авіаційної техніки «Авиационной компании Конверс Авиа» у Тверській області.

Ще дві машини надійдуть в авіакомпанію «ПАНХ» в Краснодарському краї. Один з вертольотів в партії призначений для авіакомпанії «АэроГео» і відправиться до Красноярська.

Вертоліт Мі-8МТВ-1. 2017 рік. Фото: З відкритих джерел

Передані вертольоти – багатоцільові, в салонах підготовлені місця під установку медичних модулів, виконана доробка для обладнання повітряного судна додатковими паливними баками, передбачені 22 пасажирських сидіння.

«Всього до кінця 2020 року Казанський вертолітний завод поставить 16 Мі-8МТВ-1 і 4 «Ансат». У виробничому плані на 3 роки позначена стабільне завантаження по вертольотах даної серії», – зазначив керуючий директор Казанського вертолітного заводу Юрій Пустовгар.

За контрактом з ДТЛК у 2017 і 2018 роках було передано 16 вертольотів Мі-8МТВ-1 і 18 «Ансат», виготовлених Казанським вертолітним заводом.

У 2019 Державна транспортна лізингова компанія отримала 7 вертольотів «Ансат» з підмодулями: 4 машини були поставлені авіакомпанії «СКОЛ», три – передані компанії «Русские Вертолетные Системы».

Вертоліт Мі-8МТВ-1. 2017 рік. Фото: З відкритих джерел

Багатоцільові вертольоти сімейства Мі-8МТВ-1 можуть бути використані практично у всіх кліматичних умовах.

Конструкція та обладнання вертольота дозволяє експлуатувати його при автономному базуванні на необладнаних майданчиках. Вертоліт може бути оснащений зовнішньою підвіскою для перевезення великогабаритного вантажу.

Авіація Гелікоптери Закупівлі Ми-8/17/171 Росія Світ Сусіди