fbpx
Морпіхи відповіли на ворожі обстріли цивільних

Морпіхи відповіли на ворожі обстріли цивільних

36 Бригада МП Війна на Донбасі Втрати Росії Донбас

За порушення бойовиками Мінських домовленостей, зокрема ворожі обстріли цивільних на маріупольському напрямку, морські піхотинці відповіли нанесши вогневе ураження противнику на Приазов’ї.

Відповідне відео опублікував у себе на сторінці у Facebook волонтер Серж Марко

За інформацією волонтера в результаті вогневого ураження ворожих позицій було ліквідовано 13 бійців російсько-терористичних військ.

Відео з вогневим ураженням:

Найяскравіші кадри з ураженням ворожих позицій неподалік Водяного:

2 вересня на позиціях неподалік Водяного загинув наш військовий – 24-річний військовий авіатор з Вінниччини Андрій Проценко. Він проходив службу у 748-й окремій радіолокаційній роті та був прикомандирований до 36-ї бригади морської піхоти.

30 серпня від ворожого обстрілу в бік позицій наших захисників неподалік Водяного, загинув морський піхотинець – молодший сержант Савінов Сергій Васильович.

На цьому ж напрямку 1 липня внаслідок влучання ворожої протитанкової ракети в автомобіль HMMWV загинули старший матрос Майборода Сергій Григорович та сержант Шевченко Ірина Вікторівна.

Морпіхи не вперше відповіли на ворожі обстріли цивільних та за загибель побратимів, так неподалік Маріуполя була виявлена робота ворожої, забороненої за Мінськими домовленостями самохідних артилерійських установок 2С1 “Гвоздика”, на що командуванням було прийнято рішення про їх ліквідацію.

За результатами контрбатарейного вогню по вогневим засобам противника було ліквідовано одну ворожу САУ.

 

36 Бригада МП Війна на Донбасі Втрати Росії Донбас