fbpx
На Луганщині прихильника «руського міра» затримували за допомогою БТР

На Луганщині прихильника «руського міра» затримували за допомогою БТР

Війна на Донбасі Донбас ДПСУ Затримання Луганщина Україна

На Луганщині прихильника «руського міра» затримували за допомогою бронетранспортера БТР-70.

Про це повідомляє Мілітарний.

У пресрелізі Державної прикордонної служби України із його затримання продемонстрували відповідний зразок бронетехніки.

В рамках кримінального провадження оперативні співробітники Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса спільно зі слідчим СВ 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та представниками 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях провели обшук в помешканні фігуранта справи.

 

Правоохоронці виявили у громадянина України бюлетені, які використовували під час голосування у псевдо-референдумі у 2014 році.

Обшуки у затриманого прихильника «руського міра»

Як з’ясувалося згодом не дарма, адже таємний прихильник «руського міра» навіть через 7 років після проведення нелегітимного референдуму не спромігся знищити докази злочинної участі у 2014 році, – йдеться у повідомленні.

«Бюлетені» виявлені у затриманого

Учора, 23 червня, проросійському ділку оголошено підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст.110 ККУ «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України».

Минулого тижня представниками Служби безпеки України, у лавах Нацполіції Луганщини, було викрито колишнього бойовика незаконного збройного формування «Армия Юго-Востока».

Оперативні дії з викриття зловмисника проводилися у взаємодії з підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції та за сприяння ГУ НП у Луганській області.

За даними СБУ, фігурант приєднався до лав правоохоронного органу в 2016 році, де і проходив службу до теперішнього часу.

Наразі відомо, що фігурант брав участь у забезпеченні пропускного режиму та чергуваннях на бойових постах терористичних угруповань.

Також, за даними правоохоронців, зловмисник був зарахований до розвідувального підрозділу бойовиків, який очолював громадянин РФ з позивним «Спец».

Війна на Донбасі Донбас ДПСУ Затримання Луганщина Україна