fbpx
На передовій загинув боєць з Азову

На передовій загинув боєць з Азову

Війна на Донбасі Втрати Донбас НГУ «Азов» Світлодарська дуга

Вчора, 5 вересня, під час ранкового зведення операції Об’єднаних сил було повідомлено про загибель одного бійця, як інформує прес-служба “Азову”, загинув їх боєць – Едуард Шахов на всевдо “Шах”

В “Азові” Шах служив з літа 2015 року у третій роті другого батальйону у званні молодшого сержанта. В своєму підрозділі був командиром відділення, також обіймав посаду парамедика.

Загинув Едуард на Світлодарській дузі від кулі снайпера.

Вчора ввечері у підрозділі відбулось прощання з бійцем.

“Боєць мав славу сумлінного та здібного воїна, а ще був дуже товариським та надзвичайно щирим хлопцем. В «Азов» пішов служити, бо не міг сидіти, склавши руки, коли українські землі опинилися у лапах окупанта” – йдеться у повідомленні

Загиблий Едуард Шахов

Едуард Шахов родом із Херсонської області, проте велику частину свідомого життя він провів на Донбасі, навчався в окупованому нині Донецьку.

Йому було всього 26 років.

“Шах” став четвертим загиблим бійцем “Азову” під час повернення підрозділу на передову.

В першій половині серпня на Світлодарській дузі загинув боєць з Азову – молодший лейтенант Роман Романенко з позивним “Біч”.

7 червня 2019-го року в районі населеного пункту Новолуганське, у Донецькій області внаслідок прямого влучання в бліндаж загинуло двоє та було поранено 11 бійців окремого загону спеціального призначення “Азов” Національної гвардії України. Тоді загинув Дмитро «Круглий» Пругло, якому було 28 років, та 23-річний Максим «Максон» Олексюк.

Війна на Донбасі Втрати Донбас НГУ «Азов» Світлодарська дуга