fbpx
На Сумщині під час завантаження техніки загинув військовий

На Сумщині під час завантаження техніки загинув військовий

27 оРАБр Втрати ЗСУ Сумщина Україна

У Ромнах загинув військовий, його затисло між двома транспортними засобами, які завантажувати на платформи вагону.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на поліцію Сумської області.

Під час завантаження військової техніки отримав несумісні з життям травми старший солдат Квокша В’ячеслав Володимирович.

Трагедія сталася під час завантаження військової техніки 10 реактивної артилерійської батареї 4 реактивного артилерійського дивізіону (В/Ч А1476).

Під час виїзду на місце події працівники поліції попередньо встановили, що 51-річний житель м. Суми, керуючи автомобілем ЗІЛ-135ЛМ, при русі заднім ходом допустив наїзд на 24-річного жителя Кролевецького району.

ЗІЛ-135

Молодого чоловіка затиснуло між задньою частиною автомобіля ЗІЛ, що рухався, та передньою частиною автомобіля ГАЗ-66, що вже стояв закріплений на платформі вагону.

Внаслідок події постраждалий від отриманих ушкоджень помер. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції та проводяться слідчі дії.

ЗІЛ-135 — сімейство радянських 4-вісних військових вантажівок, включає понад двадцять різних модифікацій.

ГАЗ-66 — радянський вантажний автомобіль підвищеної прохідності з колісною формулою 4×4.

ГАЗ-66

В’ячеслав народився у 1996 році. Жив з батьками у селі Буйвалове, що на Кролевеччині.

У 2017 році прийшов на строкову службу, а після лишився у лавах військових за контрактом. Увесь час, з 2017 року, служив у четвертому реактивному артилерійському дивізіоні.

Командування та особовий склад військової частини А1476 висловив співчуття рідним та близьким старшого солдата Квокші В’ячеслава з приводу його передчасної смерті.

27 оРАБр Втрати ЗСУ Сумщина Україна