fbpx
Нацгвардія взяла під охорону завод «Форт»

Нацгвардія взяла під охорону завод «Форт»

Вінниччина КНВО «Форт» НГУ Україна

Нацгвардія України взяла під охорону Казенне науково-виробниче об’єднання «ФОРТ» МВС України.

Про це інформує пресслужба відомства.

Для здійснення оборони заводу у військовій частині 3008 створили новий підрозділ з охорони важливих об’єктів.

На плацу військової частини 3008 відбулися урочистості з нагоди відкриття нового підрозділу – спеціальна комендатура.

Його сформували для військової охорони казенного науково-виробничого об’єднання «ФОРТ» МВС України.

Військовий наряд на охороні заводу «Форт»

Учора його варта вперше заступила на бойову службу, а командування вручили їм відповідні пам’ятки.

«Відсьогодні військова варта приступила до виконання охорони та оборони режимного об’єкта. Тепер казенне науково-виробниче об’єднання «ФОРТ» МВС України поповнило список особливо важливих державних об’єктів, які охороняє Національна гвардія України», – написали у пресслужбі НГУ.

Національна гвардія України забезпечує охорону підприємства відповідно до покладених на військове формування завдань.

Для прикладу військове формування охороняє такі державні підприємства як атомні електростанції України, включно з не працюючою Чорнобильською, та особливо важливі об’єкти, такі як завод «Південмаш».

Казенне науково-виробниче об’єднання «Форт» МВС України – сучасне підприємство ВПК України, що займається розробкою і виробництвом стрілецької зброї, боєприпасів і спецзасобів. Основна мета діяльності підприємства – задоволення потреб національних збройних сил, зниження їх залежності від закордонних виробників, а також вихід на міжнародний ринок озброєнь в якості повноцінного учасника.

На сьогоднішній день на його виробничих потужностях налагоджений ліцензійний випуск кількох видів стрілецької зброї, приймаються активні заходи, спрямовані на створення інфраструктури для розробки і виробництва боєприпасів в промислових масштабах.

КНВО «Форт» МВС України оснащене сучасним високотехнологічним обладнанням. Наявність власного конструкторського бюро забезпечує можливість проведення науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт по впровадженню новітніх технологій. Для здійснення повного циклу випробувань продукції створено відділ випробувань, який дозволяє оцінювати балістичні характеристики продукції та її стійкість до зовнішнього впливу.

Вінниччина КНВО «Форт» НГУ Україна