fbpx
Нацгвардії передано автомобілі “Ford Transit”

Нацгвардії передано автомобілі “Ford Transit”

Автотехніка МВС НГУ Україна

Західне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України отримало автомобілі «Ford Transit».

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на Міністерство внутрішніх справ України.

Нові спеціалізовані автомобілі передані для виконання завдань з охорони громадського порядку.

Усього 12 автомобілів поїхало до Хмельницького, Івано-Франківська, Калуші, Чернівців, Дрогобича, Ужгорода, Тернополя, Рівного, Сарн та Вінниці.

Зокрема, у 2 Галицькій бригаді автомобілі отримали ті підрозділи, які займаються охороною громадського порядку.

Автомобіль «Ford Tranzit» Нацгвардії. Грудень 2021. Фото: НГУ

Як зазначив заступник командира бригади зі служби, Олександр Клімчук, автомобілі напрочуд зручні та повністю відповідають усім вимогам.

«Ці машини виготовлені на замовлення Національної гвардії України, – говорить Олександр Клімчук, – і повністю враховано сучасний досвід несення служби з охорони громадського порядку».

Випробовують новий автомобіль вже й у військовій частині 3053, що у Хмельницькому.

«Дані мікроавтобуси, які виготовлені на шасі автомобіля FordTransit та призначені для виконання завдань з охорони громадського порядку, є дуже потрібним та надзвичайно важливим надходженням для нашої військової частини, – наголосив заступник командира військової частини 3053.

Автомобіль «FordTranzit» Нацгвардії. Грудень 2021. Фото: НГУ

«Ford Transit», виготовлений з урахуванням досвіду міжнародних правоохоронних структур, має допомогти особовому складу бути мобільнішим.

Нацгвардія України володіє широким парком автотехніки. Так, у грудні 2022 року Нацгвардії вже передавалися 62 спецавтомобілі на базі «Ford Transit». У січні НГУ отримала «Toyota Land Cruiser» та автомобілі «Ford Ranger».

26 лютого, Національна гвардія України отримала партію спеціалізованих броньованих автомобілів «Новатор». Вони передавалися в рамках реалізації державного контракту.

Автотехніка МВС НГУ Україна