fbpx
НГУ отримала новий спорткомплекс у Нових Петрівцях

НГУ отримала новий спорткомплекс у Нових Петрівцях

Будівництво НГУ Україна

Національна гвардія України (НГУ) отримала новий спорткомплекс у Нових Петрівцях.

Про це повідомила пресслужба Національної гвардії.

Урочисте відкриття масштабного спортивного комплексу для військовослужбовців відбулося сьогодні, 22 травня, у Нових Петрівцях біля військової частини 3027 Національної гвардії України.

Перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий разом з командувачем Нацгвардії генерал-полковником Миколою Баланом урочисто перерізали стрічку та ступили на поріг оновленого приміщення.

Ми не стоїмо на місці, і я дуже задоволений, що у Нацгвардії відбуваються суттєві зміни, відкриваються такі масштабні спортивні комплекси, що дають змогу військовослужбовцям Нацгвардії розвиватися та займатися улюбленими справами. Дякую всім хто долучався до будівництва даного комплексу, – зазначив перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Це перший такий масштабний спортивний комплекс у Національній гвардії України. Загальна площа об’єкту складає 4100 квадратних метрів, одночасно в залі може перебувати понад 250 осіб.

Спортивний зал в спортивному комплексі неподалік військової частини 3027

Даний комплекс можна умовно розподілити на два напрями, а саме ігрові майданчики та майданчики військово-прикладних видів спорту.

Комплекс містить такі зали: універсальний ігровий, зал для гірської підготовки, тренажерний зал, фітнес, зал для боротьби та єдиноборств, чотири роздягальні, санвузли з душовими кабінами, кімнату для гідротермічних процедур та методичні класи.

Альпініська стійка в спортивному комплексі НГУ

Також передбачена бігова доріжка 70 метрів для тренувань та прийняття заліків з швидкісної підготовки в особового складу в зимову пору року (елементи смуги перешкод).

Крім цього, при потребі залу можна переобладнати для проведення змагань різного напряму. Це може бути і боротьба самбо, рукопашний бій. Також можна організовувати спортивні свята з залученням великої кількості учасників.

Гра у настільний теніс в спортивному комплексі неподалік військової частини 3027

Фізкультурний комплекс працюватиме для додаткової підготовки українських військовослужбовців, занять спортом, спортивних міжвідомчих змагань та в рамках Нацгвардії.

Основне завдання цього залу — це військово-прикладна підготовка особового складу Нацгвардії.

Будівництво НГУ Україна