fbpx
Нова Каховка: лікарня забита пораненими окупантами, на шкільних спортмайданчиках і в житлових районах – ворожа артилерія

Нова Каховка: лікарня забита пораненими окупантами, на шкільних спортмайданчиках і в житлових районах – ворожа артилерія

У Новій Каховці Херсонської області російські окупанти використовують шкільні спортмайданчики і житлові масиви як плацдарм для своєї артилерії. Лікарня переповнена пораненими російськими вояками.

Про це повідомляє Мілітарний портал.

Ворожі гаубиці зафіксовані на стадіонах шкіл та по самому місту. На вулиці Буніна шість установок “Градів”. На об’їзній Нової Каховки – два “Урагани” і десять “Градів”. Російська колона стоїть по трасі Нова Каховка – Берислав – Щільно – села Козацьке та Веселе.

Також росіяни розмістили свої “Гради” на території новокаховської гідроелектростанції і звідти обстрілюють українську армію, адже ЗСУ не зможе стріляти у відповідь по критичній інфраструктурі.

О 5 ранку 27 лютого ординці захопили базу 57-ї окремої мотопіхотної бригада  і облаштували її під логістичний центр. За населеним пунктом Дніпряни розгорнули командний пункт. На первомайському напрямку в лісосмузі розвернули військове містечко. Лікарня забита російськими пораненими.

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко стверджує, що окупанти зайняли тільки ГЕС. У самому місті окупантів немає. 

Також він зазначив, що люди не мають змоги виїхати з міста.

Однак, слова міського голови не підтвержуються джерелами Мілітарного. 

Жителі міста публікують у соціальних мережах техніку окупантів у самому місті.