fbpx
В Білорусі показали нову модернізацію БТР-70

В Білорусі показали нову модернізацію БТР-70

Білорусь Бронетехніка БТР Світ

Під час військового параду в Білорусі 9 травня 2020 року була представлена ​​нова модернізована версія бронетранспортерів.

Білоруська версія БТР, була показана на військовому параду у Мінську.

БТР-70MБ1 це модернізована версія БТР-70 модернізації Білорусі з новим комплексом броні, що включає решітку.

У січні 2017 року було оголошено, що білоруська армія отримає нові БТР-70МБ1. Машина зовні дуже схожа на попередню версію, але оснащена більш потужним 8-циліндровим двигуном КАМАЗ-7403 з турбонаддувом, потужність 260 л. с.

Попри додаткову вагу 1500 кг у порівнянні з оригінальним БТР-70, версія БТР-70MБ1 здатний рухатися на максимальній швидкості 92 км / ч.

Основна особливість БТР-70MБ1 – має двоє дверей на кожній стороні транспортного засобу між другою і третьою осями, верхня частина якої відкривається в передню, а нижня частина складається вниз.

Внутрішній об’єм БТР-70МБ1 був збільшений на 14 см, щоб забезпечити більший комфорт для піхотинців, може перевозити в цілому 11 військовослужбовців, включаючи командира, водія і навідника.

Корпус являє собою суцільнозварну сталеву броньову конструкцію з поліпшеним захистом в порівнянні з оригінальною серією БТР-60.

В башті встановлений великокаліберний кулемет КПВТ калібру 14,5-мм і кулемет ПКТ калібру 7,62-мм. Зв’язок забезпечується за допомогою цифрової радіостанції Р-181-50ТУ “Дрофа” із захистом від перешкод.

Захисна сітка на БТР призначені для захисту від РПГ, встановлені навколо ключових секцій транспортного засобу.

Сітка руйнує кумулятивний заряд боєголовки, або дроблячи його, запобігаючи оптимальну детонацію, або пошкоджуючи запобіжний механізм, запобігаючи детонацію відразу.

Білорусь Бронетехніка БТР Світ