fbpx
ОАЕ отримають від США тисячі бронемашин MRAP

ОАЕ отримають від США тисячі бронемашин MRAP

MRAP Бронетехніка ОАЕ Світ США

Державний департамент США схвалив запит Міноборони Об’єднаних Арабських Еміратів на закупівлю машин класу MRAP (Mine Resistant Ambush Protected).

Про це повідомляє видання Defense News

ОАЕ можуть купити до 4569 одиниць машин класу MRAP з використаних «надлишків» американської армії. Вартість операції оцінюється у $556 млн і включає в себе ряд супутніх витрат.

«ОАЕ мають намір використовувати автомобілі MRAP для посилення
захисних сил, проведення операцій з надання гуманітарної допомоги та захисту критично важливої ​​інфраструктури», — йдеться в повідомлені.

MRAP – колісні бронемашини з посиленим протимінним захистом.

Серед машин вказані моделі MaxxPro Long Wheel Base (LWB), MaxxPro Recovery Vehicle (MRV), MaxxPro LWB, MaxxPro Dash, MaxxPro Bases Capsule, MaxxPro MEAP Capsules, MaxxPro Plus, Caiman, Caiman Base, Caiman Plus і Caiman Capsule.

«ОАЕ були та залишаються життєво важливим партнером США для політичної стабільності та економічного прогресу на Близькому Сході. Цей продаж бронетранспортерів відповідає ініціативам США щодо забезпечення ключових союзників в регіоні сучасними системами, які підвищать взаємодія з силами США і підвищать безпеку», – повідомили представники США.

MRAP Бронетехніка ОАЕ Світ США