fbpx
Об’єднаний центр забезпечення замовив прилад перевірки якості бензину

Об’єднаний центр забезпечення замовив прилад перевірки якості бензину

Закупівлі ЗСУ Матеріально-технічне забезпечення Україна

Об’єднаний центр забезпечення пальним Тилу Командування Сил логістики Збройних Сил України замовив прилад перевірки якості бензину.

Про це інформує Мілітарний.

Прилад для визначення вмісту ароматичних вуглеводнів та частки бензолу замовила військова частина А2756 ЗСУ. Тендер на закупівлю обладнання було оприлюднено в електронній системі публічних закупівель ProZorro. Об’єднаний центр забезпечення придбав один комплект цього обладнання.

Очікувана вартість купівлі одного комплекту становила – 1 340 184,44 гривні з податком на додану вартість та з мінімальним кроком пониження ціни – 6 700,92 гривні. Вартість доставки, встановлення обладнання та навчання персоналу роботі на приладі входить у вартість товару.

5 тонні паливозаправники на шасі МАЗ

Тендер було оголошено 17 вересня-го вересня, аукціон було розпочато 05-го жовтня 2021 року.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ІДЕАЛАБ» запропонувало ціну – 1 135 554,00 гривень.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ШИМЮКРЕЙН» запропонувало ціну – 1 320 000,00 гривень.

Переможцем було обрано ТОВ «ІДЕАЛАБ», яке повинно поставити прилад для визначення вмісту ароматичних вуглеводнів та частки бензолу до 01 грудня 2021.

Прилад повинен відповідати усім якісним характеристикам, зазначеним у сертифікаті відповідності або інших документах, передбаченим чинним законодавством України щодо відповідності якості товарів на запропонований товар.

Обладнання повинне передаватися замовнику в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

Якість пального, що постачається до підрозділів ЗСУ, ретельно перевіряється.

Паливозаправник на шасі Урал

Департамент державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони України з 14 червня 2021 рокурозпочав процедури закупівлі пально-мастильних матеріалів. Це стало можливим лише після погодження Комітетом з питань національної безпеки, оборони та розвідки 09 червня 2021 року Річного плану закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення Міністерства оборони України.

Закупівлі ЗСУ Матеріально-технічне забезпечення Україна