fbpx
Оборонці Сєвєродонецька та Рубіжного записали звернення до українського народу і побратимів

Оборонці Сєвєродонецька та Рубіжного записали звернення до українського народу і побратимів

Війна з Росією Луганщина

Бійці підрозділів Сил оборони України, що тримають позиції на Луганщині записали відеозвернення до українського народу та бойових побратимів. Військові розповіли про стан забезпечення зброєю та всім необхідним для продовження оборони.

Відео розмістив на своєму каналі журналіст Юрій Бутусов.

Причиною для запису стала дезінформація щодо стану забезпечення, яка раніше поширювалася дезертирами.

Так, за словами бійців в\ч Національної гвардії України 3018 “Легіон Свободи”  “всього вистачає, набоїв вистачає, гранат вистачає, протитанкових засобів вистачає“.

У підрозділі заявили:

Не звертайте увагу на боягузів, можливо дійсно комусь зранку еклерів не довезли і вони незадоволені чи ще якісь проблеми є. Але насправді тут, в Рубіжному, на інших позиціях, стоять ЗСУ, НГУ, добровольчі батальйони, яких ворог не може ні на міліметр просунути. Ми вмотивовані, ми будимо нищити і палити любого окупанта“.

Схоже за змістом звернення записали бійці 115 бригади ТРО, що виконують задачі з оборони в місті Сєвєродонецьк. За словами командира підрозділу колишніх “айдарівців”, що перебуває в складі 115 Бр ТРО “бригада вся забезпечується озброєнням, харчуванням, одягом, все у нас є. Є джавеліни“.

Боєць розповів про дезертирів, які пошируюють дезінформацію в мережі. За його словами вони залишили позиції, що створило загрозу оточення для 56 бійців.

“Їм давалося два тижні на укріплення бліндажів, їх забезпечили всім – дерево, дошки, час на спорудження. Вони наказ командирів не виконували. Вони думали, що вони приїхали на курорт“, – повідомив боєць 115 бригади.

Бійці 115 бригади заявили, що вони залишаються на позиціях і продовжують обороняти Сєвєродонецьк.

Війна з Росією Луганщина