fbpx
Одещину підготували для ефективного протистояння росіянам

Одещину підготували для ефективного протистояння росіянам

Війна з Росією ВМС України ЗСУ Одещина Україна

Оборона на всіх стратегічних підступах до Одеської області підсилена та під контролем Збройних Сил України.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на ВМС ЗСУ.

Командувач Військово-Морських Сил ЗС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа відвідав оборонні позиції Одеси та Одеської області.

Керівник флоту перевірив організацію бойової служби та посилення об’єктів місцевої інфраструктури й поспілкувався з морськими піхотинцями, які перебувають на бойових постах.

Командувач обговорив з керівним складом можливі сценарії територіальної оборони нашої країни з морського напрямку.

Олексій Неїжпапа на Одещині. Квітень 2022. Фото: ВМС ЗСУ

За його словами, ситуація на всіх стратегічних підступах до Одеської області повністю під контролем Збройних Сил України, Військово-Морські Сили разом з побратимами готові до відсічі сил і засобів російського окупанта.

Саме завдяки, оперативним діям військовослужбовців національного флоту разом з іншими підрозділами оборонного сектору, було підготовлено та розгорнуто позиції для зустрічі ворога, з метою нанесення ефективного і нищівного удару по загарбникам.

Раніше повідомлялось, що Росія вже намагалась висадити свої диверсійні групи з моря, а також підходили на своїх кораблях до берегів Одещини, аби завдати ракетних ударів.

ТрО Одеси

Також одесити, представники різних мирних професій: кухарі, програмісти, перукарі, менеджери, готують укріплення, блокпости та облаштовують позиції.

Підготовка територіальної оборони Одещини. Квітень 2022. Фото: Міноборони України

«Так, воїни ТрО Одеси показали, що здатні організуватися за лічені хвилини й дати гідну відсіч російським загарбникам», – розповідають у Міністерстві оборони України.

Добровольці Одещини постійно тренуються та відпрацьовують навички для захисту свого міста.

Підготовка територіальної оборони Одещини. Квітень 2022. Фото: Міноборони України

Варто зауважити, з кожним днем рівень підготовки тероборонців зростає, як і їхні переконання в тому, що Одеса, як і вся Україна, не буде окупована.

Війна з Росією ВМС України ЗСУ Одещина Україна