fbpx
Опубліковано відео знищення САУ окупантів у Горлівці

Опубліковано відео знищення САУ окупантів у Горлівці

Війна на Донбасі Втрати Росії Горлівка Донбас Роман Донік САУ Україна

Волонтери опублікували відео зі знищенням двох самохідних артилерійських установок (САУ) сил Росії в окупованій Горлівці.

Про це пише Український Мілітарний Портал з посиланням на відео від волонтера Романа Доніка.

Знищення САУ було зафіксовано на безпілотник в нічний час доби.

«Сірники не іграшки. Пам’ятайте я показував фотографії залишків САУ російських найманців, що згоріли від необережного поводження з вогнем? А ось саме відео нещасного випадку. Це робота тих людей, для яких ми з вами робимо машину управління польотами», – написав волонтер під відео.

Відео:

Нагадаємо, у жовтні 2020 року було опубліковано знімок аеророзвідників з двома знищеними установками, які знаходились на цих позиціях.

Як було встановлено, окупаційні сили Росії розмістили артилерійські позиції у місті Горлівка.

Варто зазначити, що розміщуючи артилерію у містах, окупаційні сили Росії продовжують наражати мирних мешканців на обстріли.

Місце розташування САУ Росії у Горлівці

Точні координати позиції: 48.3444034,38.0035927

Позиції САУ Росії у місті Горлівка

Нагадаємо, з початку 2019 року українські військові отримали близько 2 мільйонів за 76 одиниць знищеної військової техніки російських окупантів.

Повідомляється, що лише з початку 2019-го, станом на липень поточного року, загальна сума виплаченої винагороди за знищення техніки склала майже 1,9 мільйона гривень.

Знищені САУ окупантів в Горлівці. Фото: Роман Донік

Крім того, за успішне виконання бойових завдань протягом 2019-20 років військовослужбовцям виплачено винагороду у сумі 6,3 мільйона гривень (з них 2,5 млн у 2020 році).

Війна на Донбасі Втрати Росії Горлівка Донбас Роман Донік САУ Україна