fbpx
Oshkosh Defense поставить 353 вантажівки армії США

Oshkosh Defense поставить 353 вантажівки армії США

Oshkosh Defence Автотехніка Вантажівка Закупівлі Світ США

Компанія Oshkosh Defense оголосила, що отримала трирічне продовження контракту на 146,8 мільйона доларів на постачання вантажівок для армії США.

Про це повідомляє Army Recognition.

Повідомляється, що у рамках цього договору, компанія забезпечить поставку нових та рекапіталізованих тактичних важких вантажних автомобілів розширеної мобільності (HEMTT), вантажівки та причепи з палетною системою навантаження (PLS) та транспортери важкого обладнання (HET). Початкове замовлення складається, загалом з 353 автомобілів.

“Протягом десятиліть ми тісно співпрацювали з армією США для модернізації флоту FHTV, і ми маємо честь, що вони закликали нас продовжувати забезпечувати наших солдатів цими важливими транспортними засобами”, – сказав Пат Вільямс, віце-президент та генеральний директор Менеджер програм армії США та морської піхоти Oshkosh Defense.

“Ми сподіваємось на співпрацю з армією США з метою подальшої модернізації парку автомобілів FHTV на підтримку поточних та майбутніх місій”, – зазначив Вільямса.

Заявляється, що ключовим аспектом дизайну вантажного автомобіля FHTV є його здатність виконувати безліч ролей. Гнучка архітектура FHTV також передбачає додаткові можливості, такі як технічне обслуговування на базі умов (CBM), вдосконалені системи допомоги водію (ADAS), автономність, вбудоване живлення та інші перевірені технології.

Oshkosh Defense отримала початковий контракт на FHTV IV у 2015 році.

З початку виробництва FHTV компанія випустила понад 35 800 важких вантажівок (HEMTT), 8500 вантажівок з палетною системою (PLS) та 4600 транспортерів важкого обладнання (HET) і здійснивши рекапіталізацію понад 14000 HEMTT, 3500 PLS та 1000 HET.

Бронемашини JLTV. Фото: Oshkosh Defense

У грудні, минулого року, Міноборони США уклало контракт з компанією Oshkosh Defense на дві угоди на поставку легких тактичних бронеавтомобілів JLTV (Joint Light Tactical Vehicle) з колісною формулою 4×4, а також пов’язаного обладнання для ЗС США і закордонних замовників. Загальна вартість продажу складає 911,4 млн доларів, що є другим за величиною одноразово розміщеним замовленням на поставку JLTV. Роботи повинні бути завершені до 31 жовтня 2022 року.

Слід зазначити, що у серпні 2015 року Oshkosh Defense була обрана Сухопутними військами США переможцем тендеру на поставку машин JLTV з колісною формулою 4×4 за результатами оцінки пропозицій трьох претендентів.

Виробництво бронемашин JLTV компанії Oshkosh Defense

Бронемашини призначені для заміни 55 тисяч бронеавтомобілів HMMWV. 25 серпня 2015 року зі компанією було підписано початкову угоду вартістю 114,669 млн доларів.

Перші 7 машин JLTV були передані компанією Oshkosh військам США для проведення випробувань в кінці вересня 2016 року.

Oshkosh Defence Автотехніка Вантажівка Закупівлі Світ США