fbpx
П’ять підприємств “Укроборонпрому” потрапили під окупацію

П’ять підприємств “Укроборонпрому” потрапили під окупацію

Війна з Росією ОПК Україна Укроборонпром

П’ять підприємств “Укроборонпрому” захоплені російськими окупантами, документація щодо персоналу або повністю знищена, або до неї немає доступу.

Про це йдеться у повідомлені державного концерну “Укроборонпром”.

Зараз ДК “Укроборонпром” відновлює втрачені відомості про працівників підприємств, які опинились або на тимчасово окупованих територіях, або зазнали ворожих руйнівних ракетних ударів.

На сьогодні 5 підприємств Концерну захоплені окупантами, документація щодо персоналу або повністю знищена, або доступ до неї відсутній.

Таким працівникам Концерн запропонує роботу на інших об’єктах державного оборонно промислового комплексу, а також подбає про виплату матеріальної допомоги.

“Укроборонпром” поглиблює досягнуті на найвищому політичному рівні домовленості з країнами-партнерами.

Йдеться про кооперацію за усіма видами важкого озброєння, передусім бронетехніки, систем протиповітряної та протиракетної оборони, високоточного озброєння.

«На сьогодні державні оборонні підприємства заручились підтримкою близько двох сотень приватних оборонних компаній – і разом, єдиним фронтом, допомагають Збройним Силам України звільняти землі від окупанта», – йдеться у повідомлені “Укроборонпрому”.

За три місяці повномасштабної війни підприємства, які виготовляють цивільну продукцію, також перейшли на військові рейки.

Фото на тему: Укроборонпром

Український невійськовий бізнес виготовляє необхідні для оборонки комплектуючі, вузли та агрегати; постачає матеріали та освоює виробництво різних компонентів для озброєння, військової та спецтехніки.

Нагадаємо, в Україні нещодавно розпочали роботу над створенням “Програми розвитку Оборонно-промислового комплексу”.

“Укроборонпрому” спільно з іноземними виробниками ОВТ (озброєння та військова техніка – ред.) опрацьовує створення центрів обслуговування та ремонту основної номенклатури техніки, яка постачатиметься до України.

Війна з Росією ОПК Україна Укроборонпром