fbpx
Під час вибуху автомобіля в Дніпрі загинув ветеран АТО та співробітник ДСНС

Під час вибуху автомобіля в Дніпрі загинув ветеран АТО та співробітник ДСНС

Вибухи Дніпро ДСНС Національна поліція Тероризм Україна

В Дніпрі стався вибух автомобіля, внаслідок чого загинув ветеран АТО та працівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на Поліцію Дніпропетровської області.

“На місці вибуху автомобіля в м. Дніпрі працює поліція. Внаслідок вибуху загинули дві людини, які перебували всередині автомобіля”, – йдеться в повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Загинула начальниця відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Дніпропетровській області Дар’я Гречіщева.

“Трагічно загинула начальниця відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС у Дніпровській області Дар’я Гречіщева. Дар’я була одним із найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ – одним із найпередовіших”, – повідомляє пресслужба ДСНС.

Також у відомстві додали, що Гречіщева була волонтером Червоного хреста.

Як повідомило агентству “Інтерфакс-Україна” джерело в правоохоронних органах, загинув також ветеран АТО Олексій Кавлак.

Олексій Кавлак із Києва – член Ради громадської організації “Український Легіон”.

Фото: Дар’я Гречіщева та Олексій Кавлак. Новина: Під час вибуху автомобіля в Дніпрі загинув ветеран АТО та представник ДСНС

Чоловік із позивним “Змій” був старшим інструктором Легіону, командиром взводу Київської Святошинської роти, інструктором 44-го навчального центру тактичної медицини.

Олексій разом з іншими “легіонерами” приїхали в Дніпро ще на День міста, який відзначався 11 вересня. Вони брали участь у кількох заходах.

Зокрема, були інструкторами на вуличних майстер-класах із реанімації, допомоги в ДТП, контролю кровотеч, евакуації постраждалих тощо.

Вибухи Дніпро ДСНС Національна поліція Тероризм Україна