fbpx
Під обстрілами бойовиків загинув військовий

Під обстрілами бойовиків загинув військовий

Війна на Донбасі Втрати Донбас

27 лютого збройні формування РФ 5 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил, один військовий загинув, один отримав поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил.

“Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв українські позиції із забороненого Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил, а саме: поблизу населеного пункту Новомихайлівка – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поруч з Красногорівкою – зі станкового протитанкового гранатомету ворог здійснив 6 пострілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив три обстріли українських позицій, а саме: двічі неподалік Новотошківського – зі 120-мм мінометів противник випустив по наших захисниках 30 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поруч з Оріховим – з міномету калібру 120 мм – 3 міни.

“Сьогодні, 27 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув та ще один дістав поранення”, – йдеться у зведенні.

З початком цієї доби російські окупаційні війська з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї обстріляли захисників Водяного, що у районі відповідальності «Схід».

За поточну добу втрат немає.

Війна на Донбасі Втрати Донбас