fbpx
Південна Корея та Японія вперше візьмуть учать у Sea Breeze

Південна Корея та Японія вперше візьмуть учать у Sea Breeze

Sea Breeze Навчання Південна Корея (Республіка Корея) Японія

Цього року в міжнародних морських військових навчаннях Sea Breeze уперше братимуть участь Японія та Південна Корея.

Про це повідомляє АрміяInform.

На сьогодні, окрім України, на конференції вже зареєструвалося 17 країн. Зокрема серед присутніх є представники Сполучених Штатів, Болгарії, Великої Британії, Грузії, Естонії, Канади, Литви, Молдови, Норвегії, Румунії, Польщі, Туреччини, Швеції, Данії та Латвії.

Про це стало відомо в ході проведення Головної планувальної конференції з організації українсько-американського навчання Sea Breeze – 2020.

Від української сторони заплановано залучити близько 20 одиниць корабельного складу, 7 одиниць Державної прикордонної служби України та підрозділи морської піхоти.

Раніше ми вже повідомили, що на цьогорічні міжнародні військові навчання Sea Breeze – 2020 Норвегія відправить свій підрозділ.

Він братиме участь у активній фазі сухопутної компоненти навчань разом із військовими з інших країн учасниць.

Sea Breeze — це багатонаціональні військові навчання, які проводяться на території України починаючи з 1997-го року відповідно до «Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво з питань оборони та військових відносин» між Міноборони США і Міноборони України від 1993-го року. Співорганізаторами навчань виступають Україна та США.

Sea Breeze Навчання Південна Корея (Республіка Корея) Японія