fbpx
Поблизу Пісок загинуло двоє військових

Поблизу Пісок загинуло двоє військових

Війна на Донбасі Втрати Донбас ЗСУ Україна

Вчора, 6 травня 2021 року внаслідок ворожих обстрілів загинули військовослужбовці Збройних сил України.

Про це повідомила пресслужба ООС.

У передмісті Пісків російські загарбники тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В результаті ворожого обстрілу два військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил отримали вогнепальне кульове поранення. На жаль, врятувати життя воїнам не вдалося.

Ілюстрація до новини. Фото з відкритих джерел.

Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблих захисників.

Ще один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Захиснику оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан здоров’я пораненого – важкий.

Крім того, вчора стало відомо, що неподалік Новотроїцького, у результаті бойового зіткнення з бойовиками російсько-окупаційних військ, загинув наш військовий старший солдат Дмитро Товчигречка з 93 окремої механізованої бригади ЗСУ.

Дмитрові було 37 років. Він мешкав у Кривому Розі, мав середню спеціальну освіту. Призвався на службу зовсім нещодавно – у січні 2021 року. Для Дмитра це була перша ротація.

Старший солдат Товчигречка Дмитро Іванович

На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін

Війна на Донбасі Втрати Донбас ЗСУ Україна