fbpx
Поліцейські підрозділи отримали мікроавтобуси Ford Transit

Поліцейські підрозділи отримали мікроавтобуси Ford Transit

Автотехніка Національна поліція Україна

Підрозділи особливого призначення Національної поліції України отримали нові службові авто Ford Transit.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на Міністерство внутрішніх справ України.

За словами заступника голови відомства Олександра Фацевича було передано 8 службових автомобілів для семи регіонів.

Ці підрозділи виконують найважливіші функції – забезпечують правопорядок на вулицях, зокрема і під час різних масових заходів.

Новий автотранспорт дозволить поліцейським бути мобільними та оперативно не лише реагувати на правопорушення, а й затримувати небезпечних злочинців.

Мікроавтобуси Ford Transit для Нацполіції України. Жовтень 2021

«На наступний рік ми плануємо й надалі продовжувати оснащувати підрозділи відомства. Щоб всі підрозділи, кожен спецпризначенець відчували підтримку від Національної поліції», – йдеться у повідомлені.

Нові службові транспортні засоби Ford Transit отримали командири підрозділів поліції особливого призначення в Житомирській, Луганській, Одеській, Рівненській, Харківській, Черкаській областях та м. Києві.

Тимчасово виконуючий обов’язки командира полку поліції особливого призначення в Харківській області Сергій Щебетун зазначив, що автомобілі оснащені кондиціонерами й спеціальними засобами зв’язку.

Водночас автомобілі обладнані сучасною системою відеоспостереження, що дасть змогу у подальшому об’єктивно оцінити обставини події та притягнути порушників до відповідальності.

Ford Transit поліції з середини. Жовтень 2021

У жовтні до України також вже прибув шостий гелікоптер H145 D3, який отримає Національна поліція.

У вересні 2021 року Національна поліція України отримала техніку загальною вартістю 3,4 мільйона євро. Передача тоді відбувалася за фінансової підтримки ЄС Управлінням ООН з обслуговування програми у тісній співпраці з Консультативною місією ЄС в Україні.

Також Національна поліція отримувала автотехніку PEUGEOT 301. На Полтавщини автопарк поліції поповнився у січні 12-ма службовими автомобілями «Renault Duster».

Автотехніка Національна поліція Україна